Την θέληση που είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικού να πάρουν αποτέλεσμα από την ΑΕΚ, σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαλής με δηλώσεις του στην COSMOTE TV.
Αναλυτικά μίλησε:
Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του; «Ηθελα αυτή την ευκαιρία. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Δούλεψα πολύ για να κερδίσω τη θέση μου στην 11άδα».
Για το παιχνίδι; «Το θέλαμε πολύ. Και το Κύπελλο θέλουμε, στο πρωτάθλημα δεν πάμε τόσο καλά. Από την ώρα που ήρθε ο κ. Χάβος εχουμε βελτίωση. Το δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια, το δείξαμε και σήμερα. Κοντράρουμε κάθε αντίπαλο και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Μας είπε ο προπονητής να το ευχαριστηθούμε. Θέλαμε να κλείσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για την τριάδα στην άμυνα; «Μου άρεσε αυτό το σύστημα. Πήγαν όλα καλά».
Για τη ρεβάνς; «Είναι δύσκολη. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πρώτα απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!