Την παρουσία ξένων διαιτητών σε κρίσιμα παιχνίδια του κυπριακού ποδοσφαίρου αποφάσισαν οι αρμόδιοι φορείς.
Συγκεκριμένα, η απόφαση της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έγινε δεκτή από το σύνδεσμο διαιτητών, έπειτα από συνάντηση που είχαν χθες οι δυο πλευρές για τις λεπτομέρειες.
Όπως αποφασίστηκε, οι ξένοι διαιτητές θα τοποθετούνται μόνο σε κρίσιμα παιχνίδια και όχι σε όλα. Η αρχή πιθανότατα θα γίνει στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια για την 22η αγωνιστική.
Πάντως, αποκλείεται η παρουσία Ελλήνων διαιτητών, αφού οι ξένοι θα προέρχονται από την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη και έχουν αποκλειστεί αυτοί από τα Βαλκάνια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
