Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, είναι οι Νάγκι και Κουρμπέλης, η παρουσία των οποίων ήταν εμφίβολη.
Η προπόνηση διεξήχθη χωρίς προβλήματα και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή του «τριφυλλιού».
Σε αυτή μετέχουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!