Με μια (ακόμα) ντροπιαστική απόφαση της ΕΟΚ έληξε η σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Η Ομοσπονδία έκρινε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει χωρίς τους φιλάθλους των δύο φιναλίστ και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο μαθητές.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τρεις προτάσεις και απορρίφθηκαν όλες. Ακόμα και αυτή που έλεγε να δώσουν το παρών μόνο οι κάτοχοι των ακριβών διαρκείας και φίλαθλοι που θα πάρουν εισιτήρια από τους χορηγούς.
Η στάση της Ομοσπονδίας ήταν από την αρχή αρνητική ενώ στη σύσκεψη ακούστηκαν απίστευτα πράγματα όπως το ότι ο Προμηθέας έστειλε επιστολή με την οποία ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένος να μην στείλει στο Ηράκλειο τους φανατικούς τους οπαδούς.
Αυτό που επίσης αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι το Περιστέρι δεν εκπροσωπήθηκε αδειάζοντας ουσιαστικά τους οπαδούς του.
Η Αστυνομία από τη μεριά της βλέποντας πως η ΕΟΚ δεν ήθελε κόσμο άδραξε την ευκαιρία και τόνισε ότι θα ήταν καλύτερα το ματς να γίνει μόνο με μαθητές.
Η τελικά απόφαση ντροπιάζει το ελληνικό μπάσκετ που δείχνει ανήμπορο να οργανώσει έναν Τελικό με φιλάθλους ακόμα και όταν στους φιναλίστα αναμένεται να βρίσκεται μόνο μια ομάδα φανατικό κοινό. Είναι αδιανόητο για μια χώρα που θέλει να λέγεται πολιτισμένη ότι δεν μπορεί να οργανώσει ένα ματς όπου θα έχει οπαδούς της ΑΕΚ και από την άλλη φιλάθλους του Προμηθέα ή του Περιστερίου.
Για την απόφαση της ΕΟΚ αναμένεται, μέσα στην ημέρα, να εκδώσει δριμύτατη ανακοίνωση η ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Τελικός έχει οριστεί για τις 16/2 στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πρώτον: το νου μας στον ημιτελικό! Δεύτερον: το νου μας στον ημιτελικό! Και τρίτον: Περιστέρι πέταξέ τους μια εικοσάρα στην Πάτρα, για να δουν τι σημαίνει να χάνεις το νόημα, η ομάδα-γλείφτης της Ευρωλίγκας...
Μάλιστα, μάλιστα... Αδέρφια το μήνυμα που περνάει σε εμένα αυτή η απόφαση, είναι πως η ΕΟΚ κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Προμηθέα να πάρει το κύπελλο. Προβλέπω μεγάλη διαιτητική εύνοια στον ημιτελικό και τον τελικό.
ο τελικος ειναι ΑΕΚ-περιστερι...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Ρε ήμαρτον πια !!!!
εγώ ένα ξέρω.. πήραμε ευρωπαικό, πήραμε διηπειρωτικό.. υποκλίθηκε η ευρώπη στην βασίλισσα και δεν την σέβονται καθόλου στην ελλάδα..
πραγματικά ξεφτίλα και κατάντια αυτή η χώρα..
Δηλαδη τωρα η ΕΟΚ μας λεει οτι φοβηθηκε μηπως οι ''πολυπληθεις'' οπαδοι του Προμηθεα ερθουν στο Ηρακλειο και χαλασουν τον τελικο;;;;;
Αυτο ΚΑΙ ΜΟΝΟ που φοβαται η ΕΟΚ ειναι οτι θελει να ΣΤΗΣΕΙ τον τελικο και φοβαται τους οπαδους της ΑΕΚ...αλλα ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ γιατι θα εχουν ασχημα ξεμπερδεματα....
Είναι εντελώς απαράδεκτο όλο αυτό.. Κατα πάσα πιθανότητα στον τελικό κυπέλλου θα είναι ΑΕΚ με Προμηθέα.... Δεν έχουν να χωρίσουν κάτι οι οπαδοί τον δύο ομάδων αυτών......
Μπορεί το all star να μην είναι της ΕΟΚ αλλά του ΕΣΑΚΕ αλλά εγώ θα απαγορευα στους παίκτες μας την συμμετοχή τους. Ποιος ο λόγος να συμμετάσχουν σε μια γιορτή όταν σε αυτό το άθλημα δεν μπορεί να γίνει ένας τελικός με κόσμο.
Αποφασιζουν Χωρίς σοβαρή αιτιολογία, χωρίς ντροπή, γίνονται γλυφτες του κάθε βαζελου κ γαύρου και ασκουν οπισθοδρομικές κ γελοίες πρακτικές δηθεν για το καλο του αθληματος. Ουστ
ΝΔ=κανονικοτητα!
Ο Σύλλογος παίζει τελικούς Κυπέλων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να τους δούμε.
Το κύπελλο έχει χαραγμένο πάνω του τον κάτοχο και δεν γράφει ΑΕΚ. Θα γίνουν γραφικότητες για να πάρει ο Προμηθέας αυτό το κύπελλο. Ντροπή.
ΔΕΝ είμαστε πολιτισμένη χώρα !!! Ένα συνονθύλευμα αρρωστημένων και οπισθοδρομικων μυαλών ....
ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Αν γινει τελικα ετσι, αδερφια, οσοι εχουμε παιδια στο ηρακλειο...και εχουν γαλουχηθει με τον ορθο τροπο, ξερουμε ολοι που πρεπει να πανε εκεινη τη μερα. καιρος να παρουν το βαπτισμα του πυρος. ΑΕΚ απο τα γεννοφασκια και σιγα σιγα οι νεοι οπαδοι!
Να πάει μόνο ο Προμηθέας κάτω και να σηκώσει το κύπελλο με τον Βασιλακόπουλο παρέα.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ
ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ Κ ΑΥΤΟ???????????
Παρτε τα μετρα εκει στην ΚΑΕ διοτι ειναι ξεκαθαρο ποιος θελουν να παρει το κυπελλο!Μια ανακοινωση δε ξερω αν ειναι αρκετη...εν αναγκη ζητηστε και ξενους διαιτητες...μη δουμε καμια διαιτησια αναλογη με αυτη με το περιστερι και μας μεινει μονο το βιντεο μετα!
Αφήστε τους ξεφτίλες δεν πειράζει.. Διαφημίζουν το άθλημα στο εξωτερικό με τον τροπο τους.. Όλος ο κόσμος θα είναι απ'έξω
Μιλάμε για την ομάδα που στο εντός ματς με την Λάρισα που έχασαν εύκολα, πρέπει να έβγαλαν το μπάτζετ 2 χρόνων. Γιατί όπως είναι γνωστό ανοίξτε καφεκοπτεία να βγάλετε εκατομύρια..... αρκεί να έχεις τους σωστούς συμβούλους...
ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΜΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΕΣ ( ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ.Τ.Λ.Π.) ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΝΟΙΏΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΧΩΡΑ.
Α!!!!!++!!!!!! Η ΤΡΙΠΛΆ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ Ο θΡΎΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ ΑΥΤΈΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ.
Μένω στα 10 μέτρα από τα γήπεδα του Προμηθέα.
ς με τον τρακη και κωλ@γλειψθματα στην ΕΟΚ. ( Ο...ζμπαοκ του μπάσκετ!)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ποτέ δεν είδα με καλό μάτι το ...αχόρταγο του νεόπλουτου που προσεταιριζεται τον δυνατό για να γίνει χαλίφης στη θέση το χαλίφη.
Ας το έκανε με τη διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του κι όχι με παραγκιστικες πρακτικές,συμμαχίε
Όταν μοιράζει ,λοιπόν,δωρεάν εισιτήρια στη ...γειτονιά,τους τα πετάμε στα μούτρα....
ΑΕΚ ΙΔΕΑ,Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Θα πανηγυρίσουμε έξω από το κλειστό την κούπα μας...Η μήπως απαγορεύεται να βγούμε και από τα σπίτια μας...Έλεος ρε εσείς.Πριν δυο χρόνια παίζαμε με τον Ολυμπιακό και φοβηθήκατε τα επεισόδια άντε να το καταλάβω,με τον προμηθέα τι φοβάστε;Μη φάνε καμία τριαντάρα αν έχουμε τον κόσμο μας;Και είπατε να το κάνετε χωρίς κόσμο μπας και το χτυπήσει το κυπελλάκι;
τι να πω παιρναει το θελω-κομπλεξ του προμηθεα που φοβαται πως με οπαδους μας θα το χασει χωρις να παιξουμε καν. Ο Προμηθέας με μηδενικο βαρος φανέλας που θελει και ευρολιγκες και γλειφει τον μπερτομεου. Θα μας βρείτε μπροστα σας
Τι άλλο θα δούμε ακόμα σε αυτή την χώρα....
Μας "γλεντάνε" κανονικά ΕΟΚ και ΕΠΟ (ΚΕΔ). Η πολιτική των χαμηλών τόνων έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ σε αυτή τη κολοχώρα, που βασιλεύει όποιος φωνάζει περισσότερο
Ό,τι και να κάνετε ΞΕΦΤΙΛΕΣ, η κούπα είναι δική μας...