Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετέβη σήμερα στην Ελβετία, όπου θα συναντηθεί με ανώτατα στελέχη της UEFA, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, ο υπουργός Επικρατείας θα ταξιδέψει και στη Ζυρίχη για ανάλογες συναντήσεις με στελέχη της FIFA.
Στόχος είναι να συνομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν το «μνημόνιο επανεκκίνησης και ανάταξης», όπως το χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να επιχειρηθεί μια νέα αρχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος και τη γενικευμένη καχυποψία για τους αγώνες της Super League, τις αμφισβητήσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις, τις διαμάχες των παραγόντων και τα επεισόδια με πρωταγωνιστές τους χούλιγκαν που δυναμιτίζουν την κοινωνική συνοχή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και με νυχτερινές αποφάσεις και τροπολογίες για μπαοχ.