Ευτυχώς, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Παουλίνιο που γλιτώνει τα χειρότερα. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ που τραυματίστηκε στο χέρι και συγκεκριμένα στον αγκώνα στο ματς με τον Αστέρα και υπήρχαν φόβοι για σοβαρή ζημιά, με ανάρτηση του στα social media ενημέρωσε πως δεν έχει σπάσιμο και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο και την οικογένεια της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον. Η ανάρτηση του Παουλίνιο στο instagram: "Καληνύχτα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για το ενδιαφέρον τους και την ανησυχία τους. Χάρη στο Θεό, δεν είναι σπάσιμο. Σύντομα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σιδερένιος και σύντομα ξανά στην ομαδαρα μας
Ευτυχώς ρε παλικαρε...Μαζί σου πονεσαμε κ εμείς..Ευχομαι γρήγορα στο γήπεδο
καλή επιστροφή!!!! περαστικά!!!
Ακόμα και ετεροχρονισμένα πρέπει ο παίχτης που προξένησε τον πάρα λίγο τραυματισμό,να τιμωρηθεί ως παράδειγμα προς αποφυγή με τη δημιουργία τετελεσμενου.
Περαστικά αγορίνα...πίσω γρήγορα...σιδερενιος
Περαστικά στο παλικάρι.
Δόξα τω Θεώ.
Μας λαχτάρησες ρε μάγκα.
Πολύ καλό παιδί και τίμιος παίκτης. Περαστικά και σύντομα πίσω στη μάχη!
Μπράβο άντε να ησυχάσουμε κι εμείς, περαστικά σου και σιδερένιος !!!!!
Περαστικά σου παικταρά μου! Εισαι πολύ καλό παιδί και δίνεις οτι έχεις για την ομάδα! Μπράβο! ΜΟΝΟ ΑΕΚ !!!
Μπράβο ρε παιχταρά! Περαστικά και σύντομα κοντά μας! Πολύ ευχάριστα νέα!