Και στη συνέντευξη Τύπου ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος απο την εικόνα της ΑΕΚ μετά το 2-0 στο αποψινό παιχνίδι, με τον προπονητή να μιλάει με θερμά λόγια για τον Πέτρο Μάνταλο. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ:
Για τη σταθερή εικόνα βελτίωσης που παρουσιάζει η ΑΕΚ παρά τις αλλαγές των προσώπων στην ενδεκάδα: «Αυτός είναι ο στόχος. Έχουμε 24 παίκτες, προπονούνται όλοι μαζί και όποιος μπαίνει μέσα πρέπει να παίζει όπως όλοι».
Για το αν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση μετά το 2-0: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Κάθε αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο το ματς. Μετά το 2-0 θεωρήσαμε εύκολο το παιχνίδι, αλλά ήταν λάθος καθώς αν χάναμε τη συγκέντρωση μας θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κάποιο γκολ».
Για τον ρόλο του Μάνταλου στον άξονα και αν θα συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί εκεί: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να έχει οποιοδήποτε ρόλο στο κέντρο. Έχει μεγάλη ποιότητα στην κατοχή της μπάλας, στην τελική πάσα και στην τελική ενέργεια για κάποιο γκολ».
Για την άφιξη του Αραούχο στην ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω τίποτα ειλικρινά αυτή τη στιγμή. Ήμουν συγκεντρωμένος στον αγώνα. Όταν μάθω τι συμβαίνει με τον Αραούχο θα το συζητήσουμε». (σ.σ. είπε ο προπονητής χαμογελώντας)
Για την αλλαγή του Σαμπανάτζοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων: «Έγινε για να χάσουμε λίγο χρόνο, μόνο γι’ αυτό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
΄Οχι κύριε Καρέρα θα κακοκαρδίσεις τους haters του Μάνταλου και θα τα βάλουν και μαζί σου στο τέλος. ΄Ακου ποιότητα ο Μάνταλος, τί είναι αυτά που λέτε. Αυτοί ξέρουν καλύτερα, άχρηστος ο Μάνταλος, να τον διώξουμε. ΄Αντε dislike οι εμπαθείς να τους μετρήσουμε.
3 όλοι κι όλοι αδερφέ...!
Και μονο να σκεφτεις οτι ειχε 2 χιαστους ,οκ δεν ειναι για αρχηγος αλλα και πολλες ασσιστ εχει και μπαλες κλεβει και τον χρησιμοποιουμε σε αλλη θεση και παλι οποτε στραβωνει το παιχνιδι στον Πετραν τα χωνουμε.
Στην γωνία περιμένουν Πέτρο και Μάρκο στο πρώτο τους λάθος.Μια ζωή τώρα,λες και είναι οπαδοί άλλης ομάδας .....
Φίλε εγώ πραγματικά πιστεύω πως είναι οπαδοί άλλης ομάδας και τα βάζουν με τους καλύτερους μας παίχτες για να δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς. Με σύμμαχο την ανωνυμία και ψεύτικά προφίλ μπαίνουν στο σάιτ ως ΑΕΚτσήδες για να σπέρνουν διχόνοια. Είναι φανερό αυτό αν παρατηρήσεις διάφορα σχόλια.
Φίλε αν δεις στο Facebook σχόλια από οπαδούς δικούς μας το τη κατάρες του ρίχνουν θα πάθεις...και όχι δεν είναι άλλων ομαδων.Ξενερωνω απίστευτα που υπάρχουν ανάμεσα μας.
Τελικά ξέρεις πολλά Κανάρια μπάλα ρε Καρερρα
οποιος λεει οτι ο μανταλος δεν παιζει απλα δεν ξερει μπαλα. το παιδι τρεχει συνεχεια πανω κατω. και ολοι οι συμπαιχτες του απο αυτον περιμενουν το κατι παραπανω οταν η ομαδα δεν παιζει. αυτο τα λεει ολα.
Η καλύτερη εμφάνιση του μάνταλου που έχω δει σε ρόλο εσωτερικού μέσου.
Ουσιαστικά συνδυάζει τις κινήσεις που αναγκάστηκε να μάθει όσο extreme συγκλινοντας λίγο προς τον άξονα.
Ήταν σαφώς καλύτερος από ότι δεκάρι ...