Θέση πάνω στις πληροφορίες που μιλούν για διακοπή του πρωταθλήματος πήρε η Κυβέρνηση. Με... διαρροή της αναφέρει ότι "εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα" και τονίζει πως το σενάριο της οριστικής διακοπής δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Επιπλέον αναφέρουν πως στην αποψινή ομιλία του στη Βουλή (6μ.μ.) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάμεσα στα άλλα, θα πάρει θέση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα σημάνει νέες εξελίξεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΜΟ !!!!
Πιο χάος;
Εσείς και η αντιπολίτευση το δημιουργήσατε αυτό το χάος
Οι κανακάρηδες σας ο Γαύρος του νότου κα ο Γαύρος του βορρά (ή αν θέλετε τα Οργκ του βορρά και τα Όργκ του νότου) από το πολύ κανάκευμα τα θέλούν όλα όπως τους βολεύουν,,,
Ο φόβος σας να ρίξετε δύο ομάδες, φέρει τώρα τον κίνδυνο να ρίξετε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι σας φταίνε οι άλλες ομάδες;; τι σας φταίει η ομάδα μου που φτιάχνει καινούργιο γήπεδο, να μείνει ας πούμε κάποια χρόνια εκτός Ευρώπης;; αν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος. Δεν ξέρω.
Τα κάνατε μπαχαλο,σπείρατε ανέμους, θεριζετε θύελλες.