Με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Αμέσως μετά το τέλος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή, παίρνοντας μαζί του στο ξενοδοχείο 22 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα κοπούν τέσσερις, για να βγει η τελική 18άδα. Βεβαίως, εκτός είναι οι ανέτοιμοι-τραυματίες Τσιγκρίνσκι-Κλωναρίδης, ο Μάριος Οικονόμου που θα προφυλαχθεί σε αυτό το ματς λόγω του προβλήματος στην μύτη και στη συνέχεια θα παίζει με ειδική μάσκα που προμηθεύτηκε από το Μιλάνο και φυσικά ο Αντρέ Σιμόες, που είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε με τον Ολυμπιακό). Εκτός έχει μείνει επίσης ο Βασίλης Μπάρκας για να πάρει ανάσες αφού στα ματς Κυπέλλου αγωνίζεται ο Τσιντώτας, ενώ έκπληξη είναι το γεγονός πως στην 22άδα βρίσκεται ο Νταβίντ Σιμάο.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Κώστας Μπότος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μασιμο! δώσε καμία ευκαιρία και σε κάναν μικρό όπως Σαρδελη - Σταμουλη - Γιουση....
Αυτό με την ατυχία του Βικτωρα ορε τι πράγμα είναι?? Τεσπα υγεία σε όλα τα παιδιά. Εμπρός Αητε!
το προβλημα του σιμαο δεν ειναι απαραιτητα η ταχυτητα αλλα οτι δεν ειναι δυναμικος και δεν μαρκαρει....ο σιμανσκι δεν θεωρω οτι ειναι γρηγοροτερος απο τον σιμαο αλλα εχει καλυτερη σωματοδομη και δυναμισμο και τακτικη συμπεριφορα.....ο αιμαο ξερει μπαλα οπως μπαλα ηξερε και ο μοραν αλλα για να εισαι συγχρονος ποδοσφαιριστης πρεπει να εχεις πολλα στοιχεια περαν του "ξερω μπαλα"
Αρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες...................
Άμα είναι εντάξει ο Παουλινιο θα είναι ευχής έργον να παίξει. Εκτός του ότι ξέρει να κάνει βασικά πράγματα πάνω στο ποδόσφαιρο (που άλλοι υστερούν) σε κάθε συμμετοχή του έχει και μια ασίστ. Ο Καρερα φαίνεται δίκαιος. Ας μην δώσουμε άλλη μια ασίστ στον αστέρα φέτος. Αρκετές έχουμε δώσει μέχρι στιγμης σε πολλές ομάδες..
Καλή σέντρα αλλά τρύπας αμυντικά
Ναι γιατι με τον Μπακακη στην αμυνα ειμαστε μπετο. Αν παρατηρησεις ολες οι αντιπαλες ομαδες απο την μερια του πανε γιατι περνανε αερα. Μην πας μακρια, στο ματς με τον γαυρο μονο απο την μερια του ανεβαινε. Ασε τα γκολ δωρα που κανει σε καθε παιχνιδι στον αντιπαλο. Μην τα απαριθμησουμε.
Ο σιμαο μπορεί να δείξει πράγματα μην τον διαγράφεται.......
Μακάρι να με διαψεύσει,αλλά με τόσα ψυχολογικά που φορτώθηκε και τόσο αργος που είναι δύσκολα..
Με ε
Καμία μεταγραφή θα κάνουμε?
Μπράβο στον Καρέρα που συμπεριέλαβε και τον Σιμάο.. κι ας μην παίξει.. δεν είναι ωραίο να αφήνεις τον άλλον εκτός ομάδας.. κι ο Βασιλαντωνόπουλος που τόσα χρόνια ήταν εκτός, πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία..