0 ΣΧΟΛΙΑ

Ακρωτηρίασε τον αντίχειρά του και τοποθέτησαν στη θέση του το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του!

Πλέον μπορεί να επανέλθει στην εργασία του

Ένας τσαγκάρης από την Βρετανία απέκτησε ξανά αντίχειρα, τον οποίο είχε ακρωτηριάσει ενώ επιδιόρθωνε το τακούνι από ένα παπούτσι, στο κατάστημα που διατηρεί στο Νοτινχαμσάιρ.  Πλέον στη θέση του δεξιού αντίχειρά του έχει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του!

Ο 40χρονος Ντέιβιντ Λι εισήχθη στο νοσοκομείο του Μάνσφιλντ μετά το ατύχημα στις 9 Ιανουαρίου πέρυσι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο RoyalDerbyHospital. Οι χειρούργοι του πρότειναν να αντικαταστήσουν τον κατεστραμμένο αντιχειρα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

«Μόλις μου είπαν πως με την συγκεκριμένη επέμβαση θα μπορούσα να συνεχίσω την δουλειά μου, δέχθηκα αμέσως», σχολίασε ο άντρας.  

Οι χειρουργικές επεμβάσεις για τον ακρωτηριασμό του δαχτύλου του ποδιού και την τοποθέτηση στο χέρι του διήρκεσαν συνολικά περίπου 10 ώρες.  

Η Τζιλ Άροουσμιθ από την ομάδα των χειρουργών, είπε: «Το να μην έχει έναν από τους αντίχειρες μπορεί να καταστήσει κάποιον ανάπηρο, ειδικά για εκείνους που κάνουν χειρωνακτική δουλειά. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποκατάστασης αλλά η χρήση του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού δίνει την πιο λειτουργική και αισθητική λύση, καθώς είναι το μέλος του σώματος που μοιάζει περισσότερο με τον αντίχειρα».  

Ο Ντέιβιντ Λι ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό που τον βοήθησε στην επέμβαση και την ανάρρωση.  

 «Κάνω ξανά αυτό που αγαπώ και η ομάδα μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Πραγματικά τους εκτιμώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα», κατέληξε.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ