Ο αστυνομικός, που χτύπησε 11χρονο στο Μενίδι, παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό. Ο άντρας, όπως είχε γίνει γνωστό είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τις αρχές. Ο άντρας φέρεται να προσπαθούσε να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς την επόμενη ημέρα επικοινώνησε με τον προϊστάμενό του, ζητώντας του ρεπό, επικαλούμενος σοβαρό προσωπικό λόγο.
Οταν το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο προιστάμενός του επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να παρουσιαστεί στην υπηρεσία του, ωστόσο, δεν το έπραξε.
Οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί έχουν συλληφθεί, υποστηρίζοντας πως δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, κάτι που διαψεύδεται από το σχετικό βίντεο. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!