Ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σκίρα αποκαλύπτει, με ανάρτηση στο Twitter, πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καταθέσει προσφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν, για άμεση αγορά του Έντινσον Καβάνι.
Η Ατλέτικο προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 3 εκατομμύρια θα δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Μια πολύ καλή πρόταση για την Παρί, με δεδομένο πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Ουρουγουανού επιθετικού.
Ο 32χρονος Καβάνι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τόμας Τούχελ την εφετινή σεζόν, έχοντας πέντε γκολ και μία ασίστ σε 14 παιχνίδια. Βέβαια, αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Επομένως, δεν αποκλείεται οι Παριζιάνοι να συναινέσουν στην παραχώρησή του προκειμένου να έχουν και κάποιο κέρδος από την αποχώρησή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
