Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στην Ελβετία για το καλύτερο ο ΑΟ Θήρας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Στην Ελβετία βρίσκεται η αποστολή του ΑΟ Θήρας, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι με την Κάντι Σαφχάουζεν για τη φάση των «16» του Challenge Cup (22/01, 21.00).

Ο Μπράνκο Γκάιτς, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλήτριες της Σαντορίνης αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης για τη Ζυρίχη και από την πρωτεύουσα της Ελβετίας συνέχισαν οδικώς το ταξίδι τους για το Σαφχάουζεν. Η προετοιμασία για τον αγώνα θα ολοκληρωθεί με προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης στην BBC Arena, γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης και θα κρίνει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Η Κάντι Σαφχάουζεν μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της χώρας της είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 34 βαθμούς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Ρόμαν Μάρσνερ και ο Ουκρανός Ολέκσι Σκιμπίτσκι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ