0 ΣΧΟΛΙΑ

Πυρά της αδελφής του Ικάρντι κατά της Γουάντα Νάρα

Στην αντεπίθεση πέρασε η αδερφή του Ικάρντι, Ιβάνα, μέσω επιστολής στην Γουάντα Νάρα, κατηγορώντας την ότι έχει καταστρέψει τις σχέσεις με τον επιθετικό της Ίντερ και νοιάζεται μόνο για την δική της προβολή

Η οικογένεια Ικάρντι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα κι αυτό φάνηκε εκ νέου, αυτή την φορά με πρωταγωνίστρια την Ιβάνα, αδελφή του Μάουρο.

Η celebrity του Big Brother τα έβαλε με την σύντροφο του φορ της Ίντερ, Γουάντα Νάρα μέσα από επιστολή σε γνωστό περιοδικό και την κατηγόρησε ότι έχει χαλάσει τους δεσμούς που είχε με τον αδερφό της, βάζοντας την δική της εικόνα πάντα σε προτεραιότητα.

«Είσαι ξεδιάντροπη, χωρίς αναστολές! Με απομάκρυνες από τον αδερφό μου γιατί δεν ήταν αρκετά καλό για σένα να παίξεις στο Big Brother της Αργεντινής. Γράφω σε σένα γιατί είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανακερδίσω τον αδερφό μου. Ήθελες πάντα να είσαι το αστέρι γύρω από τον Μάουρο. Όταν χώρισες με τον Μάξι Λόπες πολλοί σε θεώρησαν καταστροφή για την οικογένεια. Μακριά λοιπόν από τα προβλήματα και τις διαφορές μας, θα βοηθήσεις τον άντρα σου να βρει την αδερφή του ή θα τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου; Σκέψου το Γουάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 24χρονη influencer.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ