0 ΣΧΟΛΙΑ

ΜακΓκρέγκορ: Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά

Υπερήφανος για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο Ιρλανδός μαχητής

Μόλις 40 δευτερόλεπτα αγώνα χρειάστηκε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για να βγάλει νοκ άουτ τον Ντόναλντ Σερόνε, με τον Ιρλανδό να υπερηφανεύεται για το ρεκόρ του.

Όπως τόνισε ο ΜακΓκρέγκορ: "Έγραψα ιστορία εκεί πάνω. Έκανα ένα ακόμη ρεκόρ. Είμαι ο πρώτος μαχητής στην ιστορία του UFC που έχει νίκες με νοκ-άουτ στην featherweight, στην lightweight και τώρα στην welterweight κατηγορία. Είμαι πολύ, πάρα πολύ υπερήφανος για αυτό".

Στη συνέχεια, είπε πως "ο Ντόναλντ (σ.σ. Σερόνε) έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα νοκ-άουτ με χτυπήματα πόδι-κεφάλι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που τον έριξα με ένα λάκτισμα στο κεφάλι. Είμαι πολύ, πάρα πολύ, πολύ υπερήφανος. Ποιος μπορεί να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες και να σταμάτα ανθρώπους έτσι; Με τον τρόπο αυτό;
Το UFC μπορεί να απογυμνώνει μαχητές και σε άλλους να τους δωρίζει ζώνες που χτίζουν πεποιθήσεις με μόνο στόχο να αντιγράφει το στάτους του πρωταθλητή. Όμως δεν μπορούν να προσφέρουν τέτοιες νοκ-άουτ νίκες σε διαφορετικές κατηγορίες. Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ