1 ΣΧΟΛΙΑ

«Στη Βραζιλία, για τη Φορταλέζα, ο γιος του Σαββίδη»

Νέο δημοσίευμα για την είσοδο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο

Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης Globoesporte αποκαλύπτει πως το επόμενο διάστημα, συγκεκριμένα μέσα στον Φεβρουάριο, ένας από τους γιους του Ιβάν Σαββίδη θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις για την αγορά της Φορταλέζα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που αναμένεται να συμβεί, πριν από το ταξίδι, είναι η φορολογική έγκριση από τους δικηγόρους της οικογένειας Σαββίδη.

Όπως σημειώνεται στην Globoesporte: "Μια ομάδα δικηγόρων θα μελετήσει τη νομοθεσία της Βραιζλίας, για να υποδείξει το αν είναι δυνατό να γίνει η επένδυση. Αρχικά, ο στόχος είναι η απόκτηση της Φορταλέζα, ωστόσο εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, εξετάζονται άλλες μορφές εταιρικής σχέσης. Αν η φορολογική έγκριση είναι θετική, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη σκοπεύει να επισκεφτεί τα γραφεία της Φορταλέζα μέσα στο Φεβρουάριο, για να δει το επίπεδο των υποδομών και να εντείνει τις επαφές".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
an0nymous - 18/1/2020 11:11

προφανώς και θέλει να πάρει μια ομάδα εκεί ώστε ότι βραζιλιάνικο ταλέντο βγαίνει απ την ομάδα να το στέλνει |(πιθανός) στον παοκ..


είναι μια επιχειρηματική σκέψη κι αυτή..

ΕΠΟΜΕΝΟ