Την τελική προσπάθεια για να φέρει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ κάνει ο Ιλια Ιβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θεωρεί την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού στρατηγικής σημασίας για την ομάδα και όπως φαίνεται αυτή την άποψη έχουν και τα υψηλά κλιμάκια της ΑΕΚ. Ετσι η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμεταλευθεί την συγκυρία και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή που ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς χαρακτήρισε “καλύτερο παικτη του Σουηδικού πρωταθλήματος”.
Η ΑΕΚ που από την ημέρα του ναυαγίου της μεταγραφής του Τάνκοβιτς στην Τζένοα προσπαθεί να εκμεταλευτεί το “ναυάγιο” της τελειωμένης, όπως έδειχνε, μεταγραφής αποφάσισε να βελτιώσει τους όρους της αρχικής πρότασης κυρίως στο οικονομικό σκέλος και στα διάφορα μπόνους ώστε να αποσπάσει το “ναι” του Σουηδού για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο. Πλέον η πρόταση της ΑΕΚ απέχει ελάχιστα από τα “θέλω” το Σουηδού και υπάρχει αισιοδοξία πως παρά τα ενδιαφέρον δεκάδων. κυριολεκτικά, ομάδων για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό ο Τάνκοβιτς θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.
Αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει την υπογραφή του Τάνκοβιτς τότε μαζί με τον παίκτη θα πιέσουν την Χάμαρμπι να δεχτεί μια λογική πρόταση ώστε να αποκτηθεί από τώρα ο παίκτης. Σε καμία περίπτωση βέβαια η ΑΕΚ δεν μπαίνει σε συζητήσεις για 2.000.000 ευρώ που θεωρητικά θα έδινε η Τζένοα για να πάρει τον Τάνκοβιτς λίγους μήνες πριν την λύση του συμβολαίου του. Αν έχει την υπογραφή του Τάνκοβιτς μπορεί να κάνει υπομονή και για το καλοκαίρι αφού θεωρεί τον Σουηδό μεσοεπιθετικό παίκτη στρατηγικής σημασίας για το μέλλον αφού έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Προέχει όμως να πει το οριστικό ναι ο Τάνκοβιτς στη νέα πρόταση που του έκανε ο Ιλια μετά από το “πράσινο” φως από την διοίκηση της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο τανκοβιτς είναι πολύ καλύτερος από μανταλο όταν λοιπόν εμείς ζητάμε για μανταλο πάνω από 5εκ λογικό ειναι να ζητάνε και οι άλλοι για τανκοβιτς το ποσό που θέλουν αυτοί και όχι όσο θέλουμε εμείς..
Τον Μαντάλο που τον βάζετε;
Αν και δεν μου αρέσει να κράζω παίχτες..τον είδαμε και που παίζει
άσε να προβληματίζεται ο προπονητής για το που θα παίζει κάθε παίκτης.. στην τελική φίλε χρειαζόμαστε και στον πάγκο παίκτες σαν τον μάνταλο τον λιβάγια τον βέρντε κτλ.. αν θες να χτυπάς πρωτάθλημα και να έχεις ομάδαρα πρέπει να έχεις το λιγότερο παίκτες τέτοιου επιπέδου στις αλλαγές ώστε όταν μπαίνει να κάνει την διαφορά να μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
αλλιώς δεν πάμε πουθενά όπως τώρα.. πάγκο δεν έχουμε η αλήθεια πλην ελάχιστον περιπτώσεων..
Προβληματιζει και αρκετους εδω μεσα και φτιαχνουν ενδεκαδες. Το σχολιο μου ειναι προς αυτους. Δεν παει προς τανκοβιτς και την αγορα καθαρου εξτρεμ που ειναι επιβεβλημενη
Μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας...
Στο υπεραστικο κτελ για Τρικαλα.
Για μένα το ιδανικό σενάριο είναι η πώληση Μάνταλου με ένα καλό ποσό, ό,τι είχε να προσφέρει στην ΑΕΚ το πρόσφερε και τον ευχαριστούμε πολύ. Καλό θα κάνει και στις δυο πλευρές η πώληση...
οταν λες καλο ποσο? για λεγε?
Molgron, το καλό ποσό πάει ανάλογα με τις εμφανίσεις και ποιο πιστεύει η ΠΑΕ πως είναι το κατάλληλο, τώρα να πω εγώ ένα (ποσό) δεν έχει κανένα νόημα. Προσωπικά, η πρόταση που είχε κάνει η Γουέστ Μπρόμιτς πριν ενάμιση χρόνο, είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να έχει γίνει...
Κεντρικο Χαφ
στα εξτρεμ αδερφε,στα εξτρεμ....και μολις μου λυθηκε και η απορια γιατι τελευταια τα βλεπω καπως θολα ολα
Εμένα πάντως αυτός μου μοιάζει σαν το Μπακασετα απλά μάλλον παίζει εξτρέμ . Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης αλλά μην περιμένετε παίκτη που θα είναι ισάξιος του Μάρκο σε ποιότητα . Μακάρι να βγω λάθος γιατί αν τον πάρουμε θα τον παντρευτούμε λογικά.
Άμα δώσει χρήματα θά έρθει
Δεν σε πιανει το ιμοντιουμ και κουραζεις.
Λοιπόν φίλοι μου πριν περίπου μια εβδομάδα άκουγα το radiometropolis που ειναι του ΜΠΑΟΚ και μιλούσαν με τα καλυτερα λόγια για τον Τανκοβιτς.Αυτος ειναι ένας λόγος να τον πάρετε.
ΚΑΤΙ ΖΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΚΛΠ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΛΗΞΕΙΣ [
Φιλε κανε τον ψυχοπαιδι σου .Να πιασει και το τοπο η ...συμπαθεια.
Θα πω μια σκεψη και οποιος θέλει την κραταει.Διαβάζω πως οι γαυροι του Βορρα θελουν να παρουν ενα μπακ απο τον κολοσσο της Πορτογαλιας την Γκιμαραες 2,5 εκατ.χαχαχα (αν του αφησουν βεβαια).Παικτη που αμα ακουγοταν για εμας θα λεγαμε που τον βρηκαμε παλι αυτον και ποια Γκιμαραες.τωρα βεβαια τον δηλωνουν σαν παικταρα.Ξερω οτι εχουμε πικραθει απο τα μεταγραφικα αλλά μην μπαινουμε ΣΧΕΔΟΝ συμμαχοι στον επικονωνιακο πολεμο που μας θελουν μικρους και μιζερους.
και αν σου πω οτι η Γκιμαραες που ειρωνευεσαι εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας; και αυτος ο Ραφα Σοαρες που λες πραγματικα ειναι δυνατος παικτης; γιατι να ασχωληθουμε με τι κανει ο παοκ; εμεις τι θα κανουμε ειναι το θεμα... μακαρι να βλεπαμε και εμεις τον Σοαρες ειναι αρκετα καλυτερος απο καθε μπακ που εχουμε...
ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ παοκ.Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ παοκ ΣΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ.
Αδερφε εννοουσα πως αυτους που παιρνουμε σιμανσκι αυτοματως ειναι για τα μπαζα ενω οταν τον θελανε αυτοι θα μας λεγανε παλι για παικταρα και για εκατομυρια.Ο παραλληρισμος ειχε να κανει πως ο,τι παιρνουν οι αλλοι ειναι με εκατομυρια και αυτομάτως παικταράδες.Κανείς δεν γράφει ή εστω στα ψιλα πως ειναι στα ορια του FFP και πανε για δανεικους. Η διαφορα ειναι πως οσοι ερχονται σε αλλες ομαδες ερχονται με κλιμα ενθουσιασμου και ανεβασμενη ψυχολογιας και εμεις οχι μονο τους εχουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταδικασει αλλα στηνομαστε να δουμε ποτε θα κανουν λαθος για να βγουμε επιβεβαιωμενοι..Ετσι δεν εγινε με Γιόχανσον;Με Βράνιες; Με Αραουχο;Με Λιβάγια; Με Πόνσε;Με Βέρντε;
Με τις αποχωρησεις τι γινεται?Αν ερθει ο Τανκοβιτς που μακαρι να ερθει γιατι πρεπει να ερθει θα χρειαστει κι ενα σεντερ μπακ και ενα φορ για αλλαγη του Ολιβειρα.
Όλοι εσείς που σκέφτεστε μια 11αδα παικτών για την ΑΕΚ, απλως μικραίνετε την ομάδα. Τι θα πει που θα παίζει ο Μάνταλος κ που θα παίζει ο Βερντε; Δηλαδή δεν μπορεί να μείνει κάποιος εξω κ να μπει αλλαγή να βοηθήσει ή θέλετε να μπαίνουν αλλαγή οι γιακουμακηδες; Αν ενας παίκτης λείψει κάποια ματς λόγω τιμωριών, τραυματισμών κλπ ποιον θέλετε; Τον ντελετιτς; Πάμε να έχουμε όχι 11 αλλά 15 κ μετά 20 παικταράδες που να μπορούν όλοι να είναι βασικοί όποτε χρειαστεί ή να έρθουν από τον πάγκο κ να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουν διαφορά.
Απίστευτη η νοοτροπία μιζεριας που μας εχουν επιβάλλει!Προσυπογράφω οσα ειπες....
@alouminoxarto
Πες τα, ρε φίλε. Μετά μας λένε «ο Καρέρα, πρέπει να μάθει ότι έχει τρεις αλλαγές διαθέσιμες». Ποιους; Γυρνάς να δεις, στον πάγκο και είναι σκέτη απελπισία. Πάλι καλά, κάτι πάει να γίνει στα χαφ και να έχουμε λύσεις, αφού ο Σαμπανάτζοβιτς δείχνει ικανός, ο Κρίστιτσιτς αρχίζει και γυρνάει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλίμα υπέρ του και ελπίζουμε να πιάσει και ο Σιμάνσκι, ώστε και με την επιστροφή Γαλανόπουλου, να έχουμε 4 αξιόλογα χαφ.
Όλες, οι άλλες θέσεις - πλην τερματοφύλακα -, είναι για κλάματα.
Μπράβο ρε αλουμινόχαρτο! Υποτίθεται ότι τόσα χρόνια λέμε για ισάξιους παίχτες στην 18άδα. Η τρέλα του λαού της ΑΕΚ δεν υπάρχει πουθενά.
Έτσι
Για όσους αναρωτιούνται. Η ΑΕΚ, πρόσφερε στον παίχτη 600.000€ στην αρχή και ο παίχτης ζητούσε 800.000€ - τόσα του έδινε και η Τζένοα - και εκεί χαλούσε. Τώρα, η ΑΕΚ, έχει καταθέσει πρόταση στον παίχτη που αγγίζει τα 750.000€ + μπόνους στόχων, με ισχύει τριών ή τεσσάρων - δεν το ξέρω 100% - χρόνων.
Θεωρώ, ιδανική την πρόταση μας, διότι θα έχει αυξημένο μισθό ο παίχτης και με τα μπόνους, θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορούσε να ξεπεράσει και τα 800.000€. Πάντως, δεν το βλέπω να γίνεται για τώρα Γενάρη και θα πόνταρα τα λεφτά μου, για καλοκαίρι, διότι η Χάμαρμπι έχει υπερβολικές απαιτήσεις (2.000.000€) για παίχτη του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει, σε 6 μήνες.
Κλείστε τον να πάμε για το στόπερ δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, πρέπει να τους δέσουμε κιόλας. ποτέ θα γίνουν όλα αυτά. Το Μάρτη;
Μακάρι άλλα δύσκολα τα πράγματα...
Ο Μάνταλος μακάρι να βρεθεί κάποια ομάδα και να τον πάρει, γιατί πράγματι φαίνεται από το παιχνίδι του ότι έχει επέλθει κορεσμός. Τόσο σε εκείνον (δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά υπάρχει κορεσμός), όσο και σε εμάς και την ομάδα.
Είναι καλύτερο να ρίξει και λίγο τις απαιτήσεις του ο Μελισσανίδης, γιατί δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να δίνει πέντε εκατομμύρια σε παίκτη με δύο χιαστούς. Δυστυχώς, όταν ανοίγεις πόλεμο με τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μάνατζερ αυτά γίνονται. Οι σκατόγαυροι πουλάνε σε οκταψήφια ποσά και εμείς κάνουμε κρα να περάσουμε τα πέντε εκατομμύρια. Ελπίζω ο Ίβιτς να μας βάλει στο παιχνίδι ξανά.
Εύχομαι ο παίκτης να ενδιαφέρεται πραγματικά να έρθει στην ΑΕΚ και να μην χρησιμοποιησει την ανεβασμένη προσφορα για πλειοδοσια. Σε κάθε περίπτωση νομίζω μέχρι και την Κυριακή θα έχουν φανει οι προθέσεις του
Μιλάμε για τον καλύτερο βάσει στατιστικών παίχτη του σουηδικού πρωταθλήματος, οπου γενικότερα οι Σκανδιναβοί έχουν θετικες παρουσίες στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω πειθαρχίας και ποιότητας! Μιλάμε επίσης για έναν καθαρό εξτρεμ σε πολύ καλή ηλικία και με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, που λογικά θα είναι από τους βασικούς μας. Νομίζω ότι αξίζει μια μικρή υπέρβαση από την διοίκηση
Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.. Μακάρι να έρθει.... ***Έχουμε ραντεβού σήμερα στο ΟΑΚΑ όλοι στην εξέδρα της αίθουσας Κασιμάτης....
Αυξήστε 200000 ευρώ την προσφορά και πάρτε τον!
Ας ερθει τουλάχιστον αυτος στην ΑΕΚΑΡΑ λαι ας του δωσουμε το κατι παραπανω καθως ο παιχτης φαινεται οτι θα κανει και το κατι παραπανω στην ομαδα.Τον Σιμανσκι τζαμπα τον πηραμε ας δώσουμε κατι σε αυτον η ομαδα δεν βλεπεται και χρειάζονται ριζικές αλλαγές.Αντε ρε προεδρε κανε την καλη να σκασουμε ενα χαμογελο
Έλα αγόρι μου και μη το παιδεύεις..
ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ τι σκεφτεσαι ακομα ;;
Μαλλον... ΤΙΓΡΗ μην το σκεφτεσαι πολυ!!!!
Απασφαλιζω!μακάρι να έρθει ο τανκοβιτς γιατί είναι παιχταράς αλλά σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα ζητάει 800χιλ πράγμα το οποίο δεν προκειτε να γίνει γιατί τόσα λεφτά ο τίγρης δεν τα δίνει!αν έρθει πάντως θα πάρω μπλούζα του τανκοβιτς και θα αλλάξω τη φωτο μου στο σάιτ!ίδωμεν!!
Όχι αυτά τα δημοσιεύματα δεν ισχύουν. Ο παίκτης ήταν να πάρει αυτές τις 800 χιλιάδες στην Τζένοα αλλά χάλασε η μεταγραφή του εκεί και κατέβασε το κασέ του στις 600 και εμείς αρχικά δίναμε 450. Τώρα δεν ξέρω τι και πως, αναμένουμε...
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες φίλε,παντρως αν θέλει 600 χιλ τα αξίζει είναι καλός παίκτης!
καπου 600 το χρονο ειναι ο σιμοες και 800 ο μανταλος αν δεν κανω λαθος οποτε λογικα θα τα αξιζει ο σουηδος ,μακαρι σιμοες μανταλος να φευγαν χθες,απορω παντος εκει στην διοικηση με την επιθεση ειναι ευχαριστημενη?τωρα με τιμωριμενο τον κροατη ο ολιβειρα απο θλαση και συνεχιζουμε θεωρουμε επιθετικο τον αμπαλο γιακουμακη..
Αν γράφουμε, για να γράφουμε, μη μας παιδευετε...
Η ομαδα θελει υπογραφες, γιατι απο παικτες που μας ενδιαφερουν εχουν γραφει εκατοντάδες!
Κλειστε παικταραδες χωρις διαρροές και τυμπανοκρουσιες, γιατι εχουμε καει απο επικοινωνιακά λαθη...
Πιστευουμε σε Ιβιτς, αλλα χρειάζεται να ανέβει λιγο και το .....μαρούλι!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
τιγρη χωσε το χερι στη τσεπη ειτε να το κλεισουμε απο τωρα ειτε το καλοκαιρι , ειναι πολυ καλος παιχτης κ λειπει απο την Αρρωστεια μας !
Το να μη δώσεις τα λεφτά που θέλει μια ομάδα για παίκτη της, που σε 6 μήνες λήγει το συμβόλαιο του, το καταλαβαίνω.
Να χάσεις ένα από τους κορυφαίους παίκτες του Σουηδικού πρωταθλήματος, για 50-100-150 χιλιάρικα δεν το καταλαβαίνω.
Κλείστε τον παίκτη και ας έρθει το καλοκαίρι.
Δε το ξέρω το παίκτη. Αλλά τα στατιστικά του είναι πολύ καλά. Τώρα για να λέτε όλοι ότι είναι από το πάνω ράφι λογικά κάτι θα ξέρετε. Είναι γρήγορος; Ντριπλερ; Έχει το ένας εναντίον ενός; Παίζει πάνω στη γραμμή η συγκλίνει προς τα μέσα; Γιατί αν το κάνει και αυτό και δε βγαίνει το Μπακ συνέχεια τζάμπα θα πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο στον άξονα. Τι να πω παιδιά. Όπως προείπα δεν το γνωρίζω.απο βιντεάκια παίρνεις μια ιδέα αλλά όχι τη σαφέστατη διότι είναι με τις καλύτερες στιγμές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του.ευχομαι να είναι παικταρα και να τον πάρουμε από φέτος κιολας
Πάρτε τον παιχταρά να τρελαθούμε!! Φαίνεται ότι κάνουμε σοβαρή προσπάθεια πάντως, μπράβο! Η τετράδα μπροστά με Λιβάια, Βέρντε, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα θα είναι η ποιοτικότερη στο πρωτάθλημα.
Ελα ρε φουστη αντρα στην ΑΕΚ μας. Και μετα ενα στοπερ και κλείσαμε για το χειμωνα.
Καλά αδερφέ ένα στόπερ που λέει ο λόγος. Δύο θέλουμε, για αρχή. Και έναν ακόμα το καλοκαίρι, γιατί Τσίγκρι δεν βλέπω να συνεχίζει και μην ξεχνάμε ότι ο Βράνιες είναι δανεικός. Αλλά έτσι όπως είμαστε και έναν να πάρουμε ευχαριστώ θα πούμε.
Tankovic Kom till AEK spelaren na goustaroume. Tha gennisoume.
Αν κλείσει είμαστε υπερπλήρεις μπροστά. Απομένει ένας αριστροπόδαρος στόπερ για τώρα και το καλοκαίρι ένας ακόμα στόπερ, ένα αριστερό μπακ και ένας φορ για back-up του Ολιβέιρα και θα μπούμε τούμπανο στο ναό...
Όταν θέλεις να πάρεις τον καλύτερο εξτρέμ του σουηδικού πρωταθλήματος πρέπει να κάνεις υπέρβαση. Αν όπως είπατε σε προηγούμενο άρθρο η διαφορά είναι στις 150 χιλιάδες, δεν νομίζω να φεύγουμε πολύ από τα δικά μας δεδομένα. Κλείστε τον κ ας έρθει κ το καλοκαίρι.Απο την στιγμή που το πρωτάθλημα έκανε φτερά ας χτίσουμε κάτι δυνατό για την επόμενη σεζόν. Αυτόν τον παίκτη τον παίρνεις κ μετά είναι δεδομένο ότι βγάζεις τρέλα φράγκα....Άσε που είναι καψούρα μου εδώ στα βόρεια. 4 ματς είδα από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοντά κ ο παίκτης πραγματικά είναι άπαιχτος!!!
Μεταγραφή από το πάνω ράφι που αν ολοκληρωθεί θα είναι μεγάλη επιτυχία Είναι γρανάζι που λείπει από την επίθεση μας και αν έρθει θα ενσωματωθεί άμεσα με τους υπάρχοντες για μεγάλα πράγματα.
tankovic22 στο ινσταγκραμ ισως με ενα ντου στα σχόλια βοηθησουμε...
Θα ήθελα να δω τριάδα τανκοβιτς,βέρντε,λιβαγια και μπροστά τους ολιβεϊρα
Αυτή είναι η ευχή όλων μας. Με Σιμάνσκι και υγιή Κριστισιτς στο κέντρο.
Ο παίχτης αυτός είναι η καψούρα του Ίβιτς... τίγρη δώσε κάτι παραπάνω και δεν θα το μετανιώσεις... βασικό εξτρέμ παίρνεις
EAN (MAKAΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ) ΕΡΘΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΒΕΡΝΤΕ - ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ,ΔΕΚΑΡΙ ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΟΛΙΒΕΙΡΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ............
Συμφωνώ αλλά αν έρθει και ένα πολύ καλό στόπερ,συν τον Σινάφσκι βασικό σαν εξάρι που τον πιστεύω πολύ,θα δούμε άλλη ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο.Μαζί με τον μεγάλο Καρέρα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ.ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2 ΚΑΛΑ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
θα ηταν καλα να ερθει τωρα ή το καλοκαιρι φαινετε καλος παικτης αλλα θα ηθελα να μπορουσαμε να περναμε ενα καλο αριστεροποδαρο στοπερ ....χθες,νομιζω εκει ποναει η ομαδα.Με το πολωνο λογικα θα στρωσει λιγο η αμυνα γιατι φαινετε ντοπερμαν ο πολωνος αλλα αν συνεχισει να κανει παιδικα λαθη η αμυνα δεν νομιζω οτι θα εχουμε καμια ελπιδα στα playoff.
Σαφώς και πονάει η ομάδα εκεί αλλά νομίζω πως στις θέσεις των ακραίων μπακ έχουμε μεγαλύτερο θέμα...
Δεν ειναι κακοι απλως πιστευω οτι δεν ειναι σε φορμα .Ο Μπακακης κανει πολλα λαθη , ο Λοπεζ δεν εχει βρει ρυθμο μετα τον τραυματισμο ο Χουλτ πολλα παιχνιδια και τραυματισμους δεν ειναι ο καλος Χουλτ για τον Παουλινιο εχει κανει μερικα καλα παιχνιδια αλλα βρηκε την ομαδα σε ασχημο χρονικα σημειο νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα.Συμφωνω οτι εχουμε προβλημα με τα μπακ φετος αλλα αν παρουμε ενα αριστεροποδαρο στοπερ που μπορει να παιξει και μπακ π.χ. σαν τον Μπαρμπα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα ειναι πολυ καλα.
Φέρτε τον τώρα... όσα ζητάνε να τα δώσετε...κάντε ένα δώρο στους οπαδούς της ΑΕΚ...μετά από τόσο πίκρα και απογοήτευση το αξίζουν με το παραπάνω!!!!!
Αν κλείσουμε και αυτόν μετά θέλουμε μια προσθήκη και στην άμυνα.
πολύ καλή περίπτωση παίκτη.. για να δούμε, θα καταφέρει να τον πείσει ο Ιλια.
Μάγκες πιέστε τόν στα σοσιαλ μίντια και κάντε τον να έρθει στην ΑΕΚ !!πρέπει αυτός ο παιχταράς οποιαδήποτε να έρθει στην ομάδα μας
Αφού θεωρείται στρατηγικής σημασίας κάντε ότι πρέπει να τον πάρετε.. δεν δικαιολογείται να χαλάσει η μεταγραφή για 50 κ 100 χιλιάρικα.. ενώ είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα τον πουλήσουμε πολλαπλάσια..
Φίλε chris21chris, κι εγώ αυτό σκέφτηκα αμέσως, μάλιστα το προχώρησα στο "δώστε όσα θέλει ο παιχταράς" και μετά είδα την πραγματικότητα. Εγώ, με πτυχίο πανεπιστημίου μπατίρης και ο Τίγρης πολυεκατομμυριούχος. Μάλλον ξέρει καλύτερα από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ας ελπίσουμε να έρθει ή τώρα ή το καλοκαίρι, θα είναι αναβάθμιση της μεσοεπιθετικής μας ανάπτυξης. ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Άντε μπράβο σιγά σιγά !
Παρτε τον παιχταρά!!
Μακάρι!
Είναι παίκτης που μπαίνει Αγία Σοφια.. δεν γίνετε να χαθεί για 100-200.000, σιγά σιγά πρέπει να ετοιμαζόμαστε μην μπούμε εκεί μέσα με μπακακη Λόπες αλμπανη Γιακουμάκη κτλ. Να κλείνουν τρύπες μια μια και όλα θα γίνουν.
Η ΑΕΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν παιχταρά για τα εξτρέμ της και για την επόμενη χρονιά.Μακάρι να συμφωνήσει με τον Τάνκοβιτς αφού λένε όλοι ότι είναι πολύ καλός παίχτης.Αν έρθει από τώρα ακόμα καλύτερα.Αν δεν έρθει τότε θα συνεχίσει αριστερά η ομάδα για φέτος με τον Πετράν ή και τον Λιβάγια στο 4-3-3.Αν ο Τάνκοβιτς είναι αυτός που λένε όλοι για την αξία του,τότε αξίζει να πάρει συμβόλαιο ίδιο με τον Λιβάγια δηλαδή 700 χιλιάρικα τον χρόνο και νομίζω θα συμφωνούσε ο ίδιος με αυτά τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεφτά.Τώρα όσον αφορά τα λεφτά στην ομάδα του για να έρθει από τώρα,νομίζω αν δώσει 500 χιλιάρικα η ΑΕΚ όπως έδωσε πέρυσι για να αποκτήσει τον Κρίστιτσιτς έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος,θα είναι ένα καλό ποσό.Αν η Χάμαρμπι θέλει από εκατομμύριο και πάνω,ας γίνει η συμφωνία με τον παίχτη για το καλοκαίρι.
Είναι παιχταρας κρίμα να χαθεί
Με βαση αυτα που γνωριζουμε για τον παικτη,εκτιμω οτι ειναι ιδανικη περιπτωση για το πατον και το μελλον................Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ....
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ !!
Μπράβο πρόεδρε!!
Καλημέρα! Θα είναι μια καλή προσθήκη αν όλα πάνε καλά. Μόνο ΑΕΚ!
Καλημέρα παιδιά μακάρι να έρθει!!! Παρεμπιπτόντως τον είδα με το 9, καιρός να το φορέσει ένας παικταρας στην ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!