Και τώρα φουλ για στόπερ στην ΑΕΚ, με ένα νέο όνομα να φέρνουν στην επικαιρότητά της οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα σήμερα η έντυπη έκδοση της Corriere dello Sport (ένθετη φωτό) αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ θέλει τον διεθνή Σλοβένο κεντρικό αμυντικό της Φροζιζόνε, Λούκα Κράιντς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ της Φροζιζόνε (με ύψος 1.87 μ.) αποτελεί στόχο της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να έρχεται σε επαφή με τον διευθύνων σύμβουλο της ιταλικής ομάδας, Ερνέστο Σαλβίνι, ρωτώντας για τον παίκτη!
Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Πολωνού κεντρικού χαφ Σιμάνσκι, πάει για ένα «καθαρό» στόπερ και συγκεκριμένα αριστεροπόδαρο. Τον αρχικό της στόχο δηλαδή, αφήνοντας πίσω την περίπτωση του Μεμίσεβιτς, ο οποίος αν και μπορούσε να παίξει αριστερό στόπερ ήταν δεξιοπόδαρος, ενώ είχε την δυνατότητα να παίξει και αμυντικό χαφ. Από τη στιγμή που ήρθε ο Σιμάνσκι, η ΑΕΚ θέλει να βρει αριστεροπόδαρο κλασικό αμυντικό. Και ο Κράιντς ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν είναι φυσικά ο μόνος που έχει τσεκάρει η Ένωση. Εκτός του Σλοβένου, υπάρχουν κι άλλοι αμυντικοί, με τα ίδια χαρακτηριστικά, που έχει στη... λίστα του ο Ίβιτς.
Φέτος ο Σλοβένος στόπερ έχει 5 συμμετοχές με την Φροζιζόνε στη SerieB. Η Ιταλική ομάδα τον αγόρασε το 2018, καθώς τη σεζόν 2017-18 τον είχε ως δανεικό στη δύναμή της και οι 33 συμμετοχές μαζί της έπεισαν τους διοικούντες να δώσουν 1.5 εκατ. ευρώ στην Κάλιαρι και να τον αγοράσουν, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του ως το 2022. Πέρυσι στη SerieAμε την Φροζιζόνε μέτρησε 9 συμμετοχές. Γενικά από πολύ μικρός παίζει ποδόσφαιρο στην Ιταλία, όταν η Τζένοα το 2011 τον πήρε από τις Ακαδημίες της Μάριμπορ. Στην καριέρα του έχει παίξει στην Τζένοα (49 συμμετοχές), στην Κάλιαρι (24 συμμετοχές), στην Τσεζένα (49 συμμετοχές), στη Σαμπντόρια και στη Φροζιζόνε. Είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας σε όλες τις μικρές ομάδες, ενώ μετράει και 3 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πάντως έχω την αίσθηση ότι θα γίνει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι. Στα στόπερ ο Βρανιες φεύγει, Τσιγκρινσκι μάλλον σταματάει, Σβαρνας θα φύγει λογικά, Οικονόμου δεν τον βλέπω καλά. Με τη μεταγραφή θα μείνουμε δηλαδή και θα πάμε για 3 στόπερ. Στα χαφ δε βλέπω καλά Σιμοες, Κρστισιτς. Καλά για Σιμάο δε μιλαω καν. Εξτρέμ Κλωναριδης έξω, Αλμπάνης ίσως μείνει, Ντελετιτς έξω. Θα μείνει ο Βέρντε. Επίθεση Γιακουμάκης έξω, Λιβαγια πώληση και θα μείνει μόνο ο Ολιβειρα. Στα μπακ βλέπω μόνο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον Χουλτ να μένει. Αν είναι έτσι, πάμε για μια γεμάτη ενδεκάδα μεταγραφών. Δε θεωρώ ότι είναι σωστή τακτική να διαλυσεις σχεδόν εντελώς το ρόστερ. Από την άλλη όμως δε θεωρώ και σωστή την εικόνα των 2 τελευταίων χρόνων... Για να δούμε
Χουλτ δε μένει, τελειώνει συμβόλαιο, κριστισιτς δε φεύγει.. Στους άλλους συμφωνούμε, δε ξέρω με λιβαγια και οικονόμου τι θα γινει
5 συμμετοχές στη σέρια Β λίγες μου φαίνονται ή κάνω λάθος;
Σαν να βλέπω τον τσοσιτς με περισσότερα μαλλιά..νομίζω ούτε καν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι η ομάδα θα ανέβει μόνο εάν πάρει 2 σύγχρονα μπακ.
εχεις δυο μπακ αμυντικογενη ενα επιθετικογενη(λοπες) και εναν που ακομα κρινεται(παουλινιο) και εναν που δεν εχει παιξει(βασιλαντωνοπουλος)
Η ΑΕΚ πρεπει να παρει και Μεμισεβιτς και Κραιντς....
Η ομαδα θελει ΔΥΟ στοπερ και να παει στο καλο ο Βρανιες και δανεικος ο Σβαρνας....με τεταρτο τον Οικονομου...
Κι αν δεν θελει να μεινει ως τεταρτος να μεινει ι Σβαρνας και να φυγουν οσοι ΔΕΝ χρειαζονται...
Επιτελους θελουμε αξιοπιστες λυσεις πισω και ΔΥΟ μπακ...αριστερο ΚΑΙ δεξι...
Ρε.φιλε, ας πάρει έναν να βγει ο χρόνια και το καλοκαίρι βλέπουμε μήπως και βρεθεί κάτι καλύτερο.
Γύρισε ο Λυμπερόπουλος ?
Αν θελετε την γνωμη μου τελικα και τουτος αλλα και ο Μεμισεβιτς ειναι κινησεις τακτικης του Ιλια για να κλεισει τελικα τον Μπαρμπα... Να το θυμαστε αυτο
Ρε σεις σκεφτειτε λιγο....Την μια στιγμη βαζουμε στην ακρη την υποθεση Μεμισεβιτς αφηνοντας να διαρρεύσει οτι παγωνει και μερικες ωρες μετα σκαει το ενδιαφερον για αυτον τον αμυντικο. Με δεδομενο οτι τις διαρροες τις ελεγχει απολυτα ο ιδιος ο Ιβιτς και εχοντας ηδη δειγματα γραφης των κινησεων του στην υποθεση Σθμανσκι δεν καταλαβαίνετε οτι η ολη ιστορια ειναι πιο πολυ μοχλος πιεσης στην ομαδα του Μεμισεβιτς και τιποτα παραπανω?
Τώρα εγώ να μιλήσω η θα με μαυρισετε όπως προχθές με τον σιμανσκι??άστο δεν μιλάω....!!
Ηλία αστούς να λένε.Εισαι πολύ μπροστά!!Πετυχες τον στόχο του να γίνεις πασίγνωστος στο site,με το πλέον αναγνωρίσιμο προφίλ στο aek365..Σε φθονούν για αυτό σε γεμιζουν dislike :)
Φαντάσου ρε diogeo να μιλούσα κιόλας!
Περαστικά Λιάκο εγώ σε στηρίζω!! Όχι στα γραφόμενα σου, στα ντισλαικ όμως ναι!
Ρε συ Ηλία, εσύ μου φαίνεται, ....και Καλημέρα να μπεις να πεις ....το μαύρο το χεις σιγουρακι...
Όχι φίλε γενικά σπάνια περνώ dislike αλλά δεν με ενδιαφέρουν κ πολύ απλά θεωρώ κ περίμενα καλύτερες επιλογές από ιβιτς και όχι παίκτες από β Ιταλίας αν οι φίλοι πιο πάνω είναι ευχαριστημένοι πάω πάσο!
για τον σιμανσκι πηρες τα dislike!
ο σιμανσκι μια χαρα δυνατή περίπτωση είναι...αν μας βγεί άλλο θέμα
Μεταγραφη επιπεδου Μοραν, Σιμαο και αλλους τετοιους που εχουμε φερει κατα καιρους και μετα δεν μπορουμε να τους ξεφορτωθουμε. Επισης, οι 49 συμμετοχες που γραφετε με την Τζενοα, ειναι με την δευτερη ομαδα των Ιταλων. Απο οπου και να το πιασεις δεν βλεπεις κατι αισιοδοξο σε αυτον, που να μπορει να σε κανει να πιστευεις πως υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να βγει ο παικτης. Μακαρι να μην προχωρησει η περιπτωση του.
Δεν ξέρω, καν αν ισχύει, διότι οι Ιταλοί, δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι. Παρόλα αυτά, όμως, χωρίς να γνωρίζω τον παίχτη, στα πολύ θετικά ότι είναι ψηλός και ότι είναι αριστεροπόδαρος. Από 'κει και πέρα, θα δούμε αν είναι αυτός ο «εκλεκτός» ή κάποιος άλλος. Με τον Ίβιτς, ποτέ δεν ξέρεις και αυτό είναι το καλό.
Σε 3,2,1 Είναι φοβερός.Τον έχω πάρει στο manager και τα σπάει στο ιταλικό pro..
Προτιμώ να πάρουμε Μεμισεβιτς και Τανκοβιτς παρά στόπερ γιατί εκεί κάπως θα την παλέψουμε
Ο Μεμίσεβιτς στόπερ είναι και όχι δεν θα την παλέψουμε κάπως, χρειαζόμαστε παίκτη!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!
βάση του βιογραφικού του....κάνει για βασικό μας στόπερ;Serie B 5 συμμετοχές φέτος,9 πέρσυ που έπεσε κατηγορία;Καλή ηλικία βέβαια και δυνατές οι προηγούμενες ομάδες του.Θα μπορούσε να δείξει σε εμάς τις δυνατότητες του.Πάντως σίγουρα δεν είναι σίγουρη λύση.
Πάντως ειδαμε και τον Οικονόμου που ειχε ποσες συμμετοχές σε Serie A και B τι παικτης ειναι... Ας ειναι κακ λιγες ποτέ δν ξερεις.
Προτιμώ Μεμίσεβιτς. Δεν γνωρίζω τον παίκτη αλλά όταν χρειάζεσαι στόπερ καλύτερο από αυτούς που έχεις δεν μπορείς να θες αυτόν που έχει 5 συμμετοχές στην Serie B. Μακάρι να μην ισχύει!
Προφανως και δεν το ξερουμε αλλα οι συμμετοχες του ειναι απογοητευτικες. Σκεφτειτε οτι στη serie b ενα απο τα καλυτερα και βασικα στοπερ ειναι ο Νικολαου. Ισως ειναι μια οικονομικη λυση να βγει το 4μηνο και να ψαχνουν τους βασικους στοπερ που θελουμε για το καλοκαιρι.
Το λενε η ιταλοι λει. Αυτι πολλα μπορουν να λενε. Δεν ξεραμε για σιμανσκι τοτες ξερουμε πως κανει την δουλεια του ο Ιβιτς....
Αυξηστε το μπατζετ μωρε!Δεν γινεται ο Ιλια να ψαχνει ψιλους στα αχυρα.Αν δεν μπορειτε καντε μια πωληση, ειτε αυτη Μανταλος ειτε λεγεται Μπαρκας η δεν ξερω και γω.Καντε κατι πια!
Δεν μου γεμιζει το ματι το βιογραφικο του και η διαδρομη του. Προφανως ξεκινησε σαν μεγαλο ταλεντο γι αυτο και πηρε αλλωστε μεταγραφη στην Τζενοα 5 εκατομμυρια ευρω στα 20 του χρονια... Αλλα απο εκει και μετα λιγα πραγματα βλεπω...
5 συμμετοχές στην SERIE B ;
Να υποθέσω ότι είναι τόσο καλός που βαριέται να παίξει περισσότερο ;
ME IC ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕ IC ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ