3 ΣΧΟΛΙΑ

Σαντ Ρος: Θα μου λείψει η αγάπη που μου έδωσαν στην ΑΕΚ

Ο Κουβανός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του και το πως θα του λείψει η Βασίλισσα και η ζωή στην Αθήνα

Για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ και την πρόκληση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

μίλησε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος στην κάμερα της Cosmote TV, για χάρη της εκπομπής του Βασίλη Σκουντή «Pick n' Roll», και είπε αρχικά: «Είμαι λίγο συγκινημένος. Έχω πολλές αναμνήσεις, φορώντας αυτή τη φανέλα. Ένα τρόπαιο επίσης. Πολλούς συμπαίκτες και τον κόσμο που με υποστήριξε, ναι σίγουρα είμαι λίγο συγκινημένος».

Για το τι θα του λείψει, υποστήριξε: «Η αγάπη που μου έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι συμπαίκτες μου, το επιτελείο της ομάδας. Θα μού λείψουν όλοι αρκετά, αυτό είναι σίγουρο. Τα πράγματα έγιναν αρκετά σοβαρά. Τελικά κατέθεσαν επίσημη πρόταση και ήμουν έτοιμος να την αποδεχτώ. Είναι σημαντικό για μένα. Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα μπάσκετ ήθελα να αγωνιστώ στην Euroleague και μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη, δήλωσε: «Ναι, μίλησα μαζί του και μου εξήγησε τι ακριβώς χρειάζεται από μένα τι  παίκτη ψάχνει και δεν αργήσαμε να συμφωνήσουμε. Να βγάλω ενέργεια να παίξω καλή άμυνα και να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ».

Για την Ελληνίδα σύζυγό του, Ειρήνη, ανέφερε: «Είναι δύσκολο, καθώς μένω μαζί της περίπου όλη την σεζόν. Με έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι τώρα. Αλλά δεν θα μείνω μακριά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν ετοιμαστούν τα χαρτιά της θα έρθει σε μένα».

Τέλος είπε: «Θα μου λείψει η Αθήνα πολύ. Ιδιαίτερα ο καιρός, στην Μόσχα κάνει πολύ κρύο, κάτι που δεν μου αρέσει αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Μίλησα με τον πρόεδρο, στους προπονητές, στους μάνατζερ στους συμπαίκτες μου και γενικά με όλους.  Τους ευχαρίστησα για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι μια νέα αρχή για μένα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
koutoponhros21 - 15/1/2020 01:54

Και μας φίλε. Αλλά εντάξει κάτσε εκεί που είσαι τώρα και μη ξυνεις πληγές. Άμα σε ένοιαζε και πολύ θα καθόσουν να σηκώσεις δύο τροπαιακια και να φύγεις κύριος το καλοκαίρι. Όχι να διαλύσεις μια ομάδα που χτίστηκε πάνω σ. Μας έχεις πικρανει όλους.

stelioshatz - 14/1/2020 23:55

Λείπεις ήδη Howard

ΕΠΟΜΕΝΟ