2 ΣΧΟΛΙΑ

Προπονητής Πολωνίας σε Σιμάνσκι: Η καλύτερη επιλογή για σένα η ΑΕΚ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας Γέρζι Μπρζέζτεκ επικοινώνησε με τον 24χρονο μέσο την ώρα που εκείνος περνούσε ιατρικά, διαβάστε τι του είπε

Είναι γνωστό, πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας Γέρζι Μπρζέζτεκ, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του Νταμιάν Σιμάνσκι και μάλιστα πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Άλλωστε, οι δυο τους, είχαν εξαιρετική συνεργασία στην Βίσλα Πλοκ, μέχρι να… χωρίσουν οι δρόμοι τους, αφού ο μεν Μπρζέζτεκ έφυγε για να αναλάβει το τιμόνι της Πολωνίας και ο δε Σιμάνσκι για το ρωσικό πρωτάθλημα. Εκεί, που ο 24χρονος διεθνής χαφ αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, ενώ φέτος έχασε την θέση στη βασική ενδεκάδα. Γεγονός, που επηρεάζει και ανησυχεί όπως φαίνεται όχι μόνο τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τον ίδιο τον ομοσπονδιακό προπονητή. Ο οποίος, με το που έμαθε πως ο Σιμάνσκι κλείνει στην ΑΕΚ, επικοινώνησε μαζί του εκφράζοντας την πίστη του πως αυτό το βήμα είναι το καλύτερο για τον ίδιο. Και για την… Εθνική ομάδα. «Μακάρι να τελειώσει και να συνεχίσεις στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι και για σένα η καλύτερη επιλογή αλλά και για μένα από αγωνιστικής πλευράς ενόψει Euro γιατί υπολογίζω πολύ στον δικό σου βαθμό ετοιμότητας», ήταν τα λόγια του Γέρζι Μπρζέζτεκστον Σιμάνσκι, καλώντας τον στο τηλέφωνο την ώρα που εκείνος περνούσε ιατρικά τεστ και ρωτώντας τον αν όλα πήγαν καλά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
marton_21 - 14/1/2020 21:05

- Η ΑΕΚ η καλύτερη επιλογή για σένα Νταμιάν.

- Εσένα περίμενα να μου το πεις. Κλείσε λίγο κόουτς περνάω ιατρικά.

only-AEK - 14/1/2020 20:49

Καλά και το καλοκαίρι βγαίνανε παίκτες και μας λέγανε για τον προπονηταρα καρντοσο. Όποτε το είναι η καλύτερη επιλογή θα φανεί τους επόμενους μήνες.

ΕΠΟΜΕΝΟ