1 ΣΧΟΛΙΑ

Το αντίο του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα και τον κόσμο της

Διαβάστε την επιστολή του πρώην, πλέον, τεχνικού της Μπάρτσα

Με όμορφο τρόπο έκλεισε το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην, πλέον, τεχνικός των Καταλανών με επιστολή του αποχαιρέτησε τους πάντες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κίκε Σετιέν που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάρτσα.

Η επιστολή του Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι της Μπάρτσα,

Η εποχή μου στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε. Ήταν 2,5 έντονα χρόνια για μένα, στα οποία έζησα αρκετές στιγμές ευτυχίας, αλλά και κάποιες αρκετά δύσκολες. Θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτά τα χρόνια έζησα μια εξαιρετική εμπειρία ως προπονητής εξαιτίας της αγάπης που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω αυτή την ομάδα, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όλους συνεργάστηκαν στ ον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως εκείνους με τους οποίους μοιραστήκαμε ξεχωριστές στιγμές στις προπονήσεις και στα ταξίδια.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίες συνεργάστηκα, χάρη στους οποίους κατακτήσαμε τέσσερα τρόπαια στη θητεία μου. Από σήμερα τους εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και στον νέο τεχνικό Κίκε Σετιέν.

Εύχομαι τα καλύτεα σε όλους.

Viva Barca, viva Catalonia

Ερνέστο Βαλβέρδε


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
alex - 14/1/2020 17:06

Ένας αληθινός ΚΥΡΙΟΣ!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ