Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αποχώρησε ο Βουγιούκας, πρώτη προπόνηση για Ράουτινς

Ο Έλληνας σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν έβγαλε το σημερινό πρόγραμμα (13/01), ενώ ο Καναδός γκαρντ ξεκίνησε δουλειά στον Παναθηναϊκό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη σημερινή (13/01) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο Ίαν Βουγιούκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί το ματς κόντρα στο Λαύριο χθες (12/01) και έτσι δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ η κατάστασή του, θα επανεκτιμηθεί αύριο (14/01).

Αντίθετα, ο Άντι Ράουτινς έπιασε δουλειά, αφού γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο, για να κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη (15/01) στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ