Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άρσιτς: Η ΑΕΚ ήταν στο πλευρό μου

Τι είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ για την επιτροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ίγκορ Άρσιτς μετά από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Βέλγιο επέστρεψε δυνατός, καθώς στο περασμένο φιλικό της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Δούκα πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε για την στήριξη που είχε από την ομάδα και τους οπαδούς της, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. 

Αναλυτικά όσα είπε στην «Ώρα των Σπορ»: 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ξεκίνησα με κάποιες χαλαρές προπονήσεις μερικές ημέρες πριν τις γιορτές και δεν ξεκουράστηκα. Προπονήθηκα καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής οπότε η περίοδος των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς ήταν γεμάτη για μένα. Ακολούθησα κάποιες τεχνικές που δεν είχα κάνει στο παρελθόν και είμαι πολύ τυχερός που είχα την στήριξη ενός ικανού φυσιοθεραπευτή που με οδήγησε σωστά σε όλη αυτή την διαδικασία. Επίσημα επέστρεψα στο γήπεδο όταν ξεκίνησε η προετοιμασία μετά την διακοπή των εορτών. Νιώθω πολύ καλά και πραγματικά μου έλειψε. 

Όσο για το αν ένιωθε την υποστήριξη και την αγάπη της ομάδας και των συμπαικτών του σε αυτή την περιπέτεια που πέρασε ο Σέρβος τερματοφύλακας σχολίασε : «Όπως είπα το διάστημα αυτό ήταν πολύ γεμάτο για μένα. Η ομάδα ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τόσο οι συμπαίκτες όσο και το προπονητικό τιμ. Κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό που έγινε ήταν στο Βέλγιο που πραγματοποίησα την επέμβαση μου. Την δεύτερη ημέρα πριν αποχωρήσω από το νοσοκομείο είχα μια ευχάριστη έκπληξη όταν οπαδοί της ΑΕΚ που ζούσαν στις Βρυξέλλες ήρθαν να με επισκεφτούν και μοιράστηκαν μαζί μου την θετική τους ενέργεια. Δεν ήξερα μέχρι τότε πόσο μεγάλη είναι η οικογένεια της ΑΕΚ. Για αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ΑΕΚ από το Βέλγιο».

Η «Ένωση» έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» να τονίζει πως η ομάδα έχει βρει ρυθμό: «Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μια μεγάλη πρόκληση αλλά η ομάδα έχει βρει ρυθμό και είναι ικανή για να ανταπεξέλθει σε πολλές προκλήσεις. Δε νομίζω ότι η διακοπή έχε επηρεάσει τον ρυθμό μου γιατί δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό είναι κάτι που το σώμα δεν ξεχνάει. Ανεξάρτητα από την πίεση είμαστε εδώ ενωμένοι, μια ομάδα που εμπνέει ο ένας τον άλλον και μεγαλώνουμε μαζί. Πιστεύω πως η επιστροφή μου θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ