Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

AEΛ-Άρης: Ο διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα τα ρατσιστικά συνθήματα

Οι παρατηρητές της Super League 1 έχουν καταγράψει όσα ακούστηκαν προς τη μεριά του Μπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο AEL FC Arena κατά του Μπα.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Ροζ είπε πως ο διαιτητής Καραντώνης του είπε ότι άκουσε τα ρατσιστικά συνθήματα από την εξέδρα προς τον Μπα αλλά όταν τον ρώτησε αν θα διακόψει το ματς είπε: "Γιατί πάντα εγώ;".

Αργότερα όταν συνέταξε το φύλλο αγώνα δε συμπεριέλαβε τα ρατσιστικά συνθήματα στο φύλλο αγώνα σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr.

Ωστόσο οι παρατηρητές της Super League 1 το έχουν καταγράψει και πλέον αναμένεται η αντίδραση της διοργανώτριας.

Πηγή: novasports.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ