Επίσημη θέση πήρε η ΠΑΕ Άρης, με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Αμπού Μπα, στη διάρκεια του αγώνα με τη Λάρισα στο "AEL FC ARENA".
Μεταξύ άλλων, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για ντροπή και καλεί τον Γάλλο μέσο να αγνοήσει τους δράστες.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
"Θύμα χυδαίας ρατσιστικής επίθεσης έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Α Ε.Λ. ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αμπου Μπα, από κάποιους ανεγκέφαλους.
Νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό για αυτές τις συμπεριφορές που προσβάλουν το ποδόσφαιρο και την ανθρώπινη ύπαρξη.
Ελπιζουμε οι υγιείς φίλαθλοι να τους βρουν και να τους απομονώσουν. Δεν έχουν θέση σε κανένα γήπεδο.
Αμπου Μπα, αγνόησέ τους... Αξίζουν μόνο την περιφρόνησή σου.
Όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό σου...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σε αλλα κρατη ισως τους βρησκανε και ισως τους βαραγαν και μια τιμωρια στο κεφαλι ! Σε αυτο το κρατος ισως και την επομενη αγωνιστικη κανουν το ιδιο σε καποιον αλλο ''διαφορετικο'' συμφωνα με την δικη τους λογικη!
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Σε άλλα κράτη δεν θα ξαναπατούσαν στο γήπεδο...
Φυσικά και αξίζουν μόνο την περιφρόνηση του αλλά εκτός από αυτό αξίζουν και ένα χέρι ξύλο..Να δούμε πότε θα ξεπλυθεί αυτός ο οχετός της κοινωνίας.