Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άφιξη Τζιμπούρ στο Ζέεφελντ

Τον υποδέχθηκαν ο Δημητριάδης και η διοίκηση στο ξενοδοχείο - Τι του είπαν μόλις τον είδαν (video) - Το aek365.gr ήταν στην υποδοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 16.49 (ώρα Ελλάδος) έφτασε στο Ζέεφελντ ο Ράφικ Τζιμπούρ. Η καταρρακτώδη βροχή που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο χωρίο όπου προετοιμάζεται η ΑΕΚ, αλλά και στις γύρω περιοχές ανάγκες τον Βαγγέλη Γιαννίση (όπου τον παρέλαβε από το Μόναχο) να κόψει ταχύτητα και σε συνδυασμό με την κίνηση έξω από το αεροδρόμιο του Μονάχου να καθυστερήσει η άφιξή του στο Ζέεφελντ. Το aek365.gr ήταν στην άφιξη του Τζιμπούρ ο οποίος κουρασμένος από το ταξίδι φρόντισε να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια τις τρίωρης διαδρομής από το Μόναχο στο Ζέεφελντ.

Έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος τον υποδέχθηκε με αγκαλιές και φιλιά και χαριτολογώντας τον ρώτησε: «Εσένα ρε θα περιμένουμε; Παικταρά, καλωσόρισες». Λίγα μέτρα πιο αριστερά ήταν και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τους Γκρέταρσον, Καπετανάκη και Κασνακίδη οι οποίοι καλωσόρισαν τον χαμογελαστό Τζιμπούρ. Μάλιστα ο Γαλλοαλγερινός φρόντισε άμεσα να μάθει από τον Δημητριάδη ότι «σε μισή ώρα έχουμε προπόνηση» σε μία προσπάθειά του να τον... πειράξει.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ