Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε κοντά σε ακόμη ένα triple double, αφού πέτυχε 24 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ είχε 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 34 λεπτά συμμετοχής, όμως οι Σπερς, ήταν σε εκπληκτική βραδιά από τα 7.25 και έβαλαν τέλος στο σερί 5 νικών των Μπακς τα ξημερώματα στο ΝΒΑ κερδίζοντας τα ξημερώματα με 126-104 στο Σαν Αντόνιο.
Συγκεκριμένα, το Σαν Αντόνιο είχε συνολικά 19/35 τρίποντα και το εκπληκτικό 54.3%, με το Μιλγουόκι να μην μπορεί να αντιδράσει στις επιδόσεις των γηπεδούχων.
Ο ΝτιΒιτσέντζο πέτυχε άλλους 16 πόντους, με τους Χιλ και Μίντλετον να προσθέτουν από 15 πόντους έκαστος.
Για τους νικητές ξεχώρισε ο ΝτεΡόζαν με 25 πόντους, ο Μιλς είχε 21 πόντους (με 6 στα 10 τρίποντα) και ο Όλντριτζ με τον Γκέι είχαν από 17.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
