Λίγες ευκαιρίες έχει η ORIGINAL Λονδίνου να βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ. Είτε επίσημο παιχνίδι είναι όμως είτε φιλικό και η δυνατότητα να είναι διπλά στην ομάδα δίνεται, τα παιδιά από το club της ORIGINAL στο Λονδίνο είναι εκεί. Πιστά στην ιδέα. Έφυγαν από το Λονδίνο αεροπορικός για το Μόναχο, από εκεί νοίκιασαν ένα βαν, ταξίδεψαν 3 ώρες για το Ίνσμπουργκ και διανυκτερεύουν εκεί. Από την πόλη του Ίνσμπουργκ το Σβατς είναι ελάχιστα λεπτά και έτσι βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα. Όλα αυτά φυσικά με προσωπικά τους έξοδα. Ήταν η φωνή της ΑΕΚ και στο Σβατς. Τα παιδιά από την ORIGINAL Λονδίνου θα έρθουν και στο Ζέεφελντ προκειμένου να παρακολουθήσουν προπονήσεις της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπορειτε να μου πειτε απο το αεκ365 το προγραμμα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας για αυριο,Κυριακη, μην ειναι σε καμια αλλη πολη η αποστολη για να ξερουμε που να τους βρουμε? ευχαριστω. ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ
aderfia naste panta kala...egw simfwnw apolita me to pano....o kathenas exei thn apopsi tou...!!egw eimai ths apopsis pws tha prepi kapote na afisoume sthn mpanta ton rwmantismo kai na ksipnisoume kai na paroume sta xeria mas thn katastasi.....an minoume me stavromena ta xeria parakolouthontas me anixto to stoma auta pou pratoune sthn plati ths omadas mas oi aniparktoi pou thn dioikoune tote tha erthei h ora pou tha kleme me mavro dakri gia thn omada mas.....kai distixos auth h ora plisiazei....!!!!
kai tha xanadinoume pantou!!! to pano de marese giati de bohthaei...tespa!proxwrame...
kalispera aderfia...!!! eixame dwsei resital sto liverpool to septembri.....