Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δολοφονία Πετράλωνα: Δεν τον σκότωσα μόνος μου, αλλά μαζί με τον κακό μου εαυτό!

Τι δήλωσε ο 21χρονος στον εισαγγελέα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 21χρονος νεαρός που ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε τον 52χρονο νονό του πριν τον πετάξει στα σκουπίδια στα Πετράλωνα, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα όπου περιέγραψε ό,τι έκανε με κυνικο τρόπο.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στη δολοφονία συμμετείχε ο ίδιος, αλλά και ο… κακός του εαυτός. «Δύο το κάναμε, δεν το έκανα μόνος μου», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

«Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων», φέρεται να ισχυρίστηκε στους άντρες της Ασφάλειας ο 21χρονος.

Σημειώνεται ωστόσο ότι τόσο το πτώμα όσο και το φονικό όπλο δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 21χρονος ανέφερε για μια ακόμη φορά πως προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη επειδή ο 52χρονος νονός του κακομεταχειριζόταν συστηματικά τη μητέρα του. «Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μία φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα».

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι ο καθ’ ομολογίαν του δράστης αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια κλινική. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ