Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μπάρμπα και ο κεντρικός χαφ

Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ο μάνατζερ του Φεντερίκο Μπάρμπα, Φεντερίκο Παστορέλο, παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς, την ιδανικότερη εξέλιξη για τον 26χρονο στόπερ, απαντώντας στο ερώτημα που θα ήθελα να συνεχίσει την καριέρα του: «Πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ». Αγωνιά ο Ιταλός στόπερ που θέλει να έρθει στην ΑΕΚ από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2020». «Ετρεχε με… 103! 5.500 ΑΕΚτζήδες και ανάμεσά τους πολλά μικρά παιδιά απόλαυσαν την 15η νίκη στα 16 τελευταία παιχνίδια της Βασίλισσας».

SPORTIME

«Μπάρμπα και κεντρικό χαφ. Ο Ιβιτς θα μιλήσει με Μελισσανίδη και Καρέρα και όλα τα πάρουν το δρόμο τους στα μεταγραφικά. Η ΑΕΚ περιμένει την επίσημη πρόταση της Αλ Ουάχντα για τον Πέτρο Μάνταλο. Πού θα δουλέψει ο Καρέρα με την επιστροφή των παικτών στη δουλειά»

SPORTDAY

«Το παίρνει πάνω του. Αλλαγή φιλοσοφίας και τακτικής από τον Ίβιτς εν όψει Ιανουαρίου. Για το… κλειδί το έχει ο Μάνταλος. Άλλα ήθελε, άλλα πήρε… Ωρα για σούμα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και η ΑΕΚ απορεί… Εξελίξεις με Ζεράλδες, Μπάρμπα».

LIVE  SPORT

«Χαφ – ηγέτης εδώ και τώρα! Ιβιτς και Καρέρα για την απόκτηση «κολόνας» που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι κυνηγούν «νέο Γιόχανσον» με καλύτερα χαρακτηριστικά στη δημιουργία. Μάτια σε Σκανδιναβία και Ιταλία για τον εκλεκτό. Στόχος να βρίσκεται στα Σπάτα το αργότερο μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου. Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι… φευγάτος και πιέζει την Κίεβο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ