Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ήρθε να απαντήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την παρακάτω γραπτή θέση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα:
Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».
Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».
Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.
ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...….....
Εφτασε να βγάζει ανακοίνωση ο γαύρος του βορρά, που συνυπέγραφε τα χάρτινα του διορισμένου (Βάλνερ 2008)... Ρε που φτασανε οι νεόπλουτοι....
Το θυμάμαι πολύ καλά ότι το 2008 μια μεγάλη μερίδα των παοκτζήδων (όχι όλοι γιατί θέλω να είμαι και δίκαιος) υιοθετούσε την προπαγάνδα των γαύρων ότι και καλά υπάρχουν κανονισμοί για τις μεταγραφές, και ότι καλά έκανε ο γαύρος που έκανε ένσταση και το πήρε, και ότι δεν είναι χάρτινο. Τώρα λένε χάρτινο αυτό που πήρε η ΑΕΚ το 2018, πρόσεχε όμως δεν το λένε μόνο οι παοκτζήδες, το λένε και οι γαύροι (σημειωτέων ότι πήραν 3ποντο στη τούμπα χωρίς να ακουμπήσουν μπάλα) ακόμα και σκουλίκια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Απλά για κάποιους λίγους που φαίνεται ότι στρέφουν τα κύρια πυρά τους στον παοκ και όχι στο γαύρο θέλω να πω ότι δεν γίνεται να συμμαχήσεις με τον χειρότερο ληστή εναντίον ενός κακού ληστή γιατί ο χειρότερος ληστής στο τέλος θα σε φάει και εσένα. Ξεκάθαρο μέτωπο εναντίον και των 2 ανάλογα με τα πεπραγμένα του καθένα. Ράπισμα στις μεθόδους του Σαββίδη, εξυγίανση της ΕΠΟ αλλά όχι για να γίνει λάφυρο ξανά των Μαρινάκηδων.
Σωστα . Καιρός για μια νέα παραγκουλα στα βόρεια της χώρας
Ακόμα δεν έχω ακούσει από τον πολυλογά Σαββίδη ένα συγνώμη για το κλεμμένο Κύπελλο έχουν γίνει ίδιοι με τους γαύρους ρε ουστ
Τα κλεμενα κύπελα είναι 2 όχι ένα . Πέρυσι τα πνίξανε τα πέναλτυ
Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο γαύρος του νότου.
Συναεκτζηδες, μην τρέφετε το νέο θηρίο.
Μίλησαν και τα Λαλαλαλαλαλαλα καλά-καλά να ...
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΟ !!!
Η ανακοίνωση είναι καυστική και προσωπικά μου αρεσει.
Ενω εσεις με το σπαθι σας ειστε πρωτοι...
Σαφως και ειναι με το σπαθι τους ,μαρεσει που εχεις και λαικ ξερω γω...τα τελευταια 2 χρονια ειναι δικαιοτατα η πιο κομπλεξικη και συναμα η πιο καλη ομαδα στην Ελλαδα ..αν εσυ βλεπεις τα εκτρωπα των προηγουμενων ετων κατι δε βλεπεις καλα...Και αποτελεσματικη ομαδα ειναι και αμυνα εχει και ξερει να παιρνει τα αποτελεσματα...Οσο και αν τους αντιπαθω δεν μπορω να μην πω την αληθεια
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Οχι δεν ειναι με το σπαθι τους...Σαφως και δεν ειναι ουτε αξιοι πρωτοι ουτε καλυτεροι..Αυτα που κανανε οι αλλοι 20 χρονια τα κανουν τωρα αυτοι..Δεν το βλεπεις????Δανεικοι ,παραρτηματα χεσ......νοι διαιτητες, παιχνιδια που ΔΕΝ τελειωνουν ποτε αν δεν ισοφαρισει ο ποακ και συνεχιζεται το παραμυθι..Οχι φιλε μου δεν ειναι αξια πρωτοι..
Keep προφανώς αστειεύεσαι . Ποιος σπαθί τους ? Βόλος - Λάρισα πριν 3 αγωνιστικές με εννιά δανεικούς και οι δυο ομάδες απο τον ΠΑΟΚ .
Με δανεικους ,παραρτηματα , με ελεγχομενες διαιτησιες και με πληρη αντιγραφη γαβρικων μεθοδων οχι δεν αξιζουν που ειναι πρωτοι και εξαλλου δεν ειναι καν καλυτεροι απο τους γαβρους..Μονο στις βρωμικες μεθοδους κοντραρονται..
Σε εχοχλουν τα like?????Και δεν σε ενοχλουν που κανουν τα ιδια που κανανε οι αλλοι????Εχουν η δεν εχουν ομαδες παραρτηματα????Οι διαιτησια τους παει τραινο ναι η οχι???Το var λειτουργει καλα οταν παιζουν οι ιδιοι η τρωνε σουβλακια???Το κυπελλο το χασαμε δικαια περσυ????Στο Βολο????Ολα καλα???Οι δανεικοι καλοι ειναι????Αν βλεπω αυτα που κανανε οι αλλοι 20 χρονια????
Και βεβαια τα βλεπω..Εσυ που δεν τα βλεπεις μεινε στα like..Και οταν περασουνε τα χρονια κατσε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανεις συγκρισεις..
Μισό λεπτό φίλε KeepCalmAndMonoAEK. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο παοκ έχει δυναμώσει πολύ και δεν είναι η ομάδα που ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια. Όμως ξέρεις πόσα παιχνίδια έχει πάρει τρίποντα ή ισοπαλίες που εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε αν δεν είμαστε τυχεροί ή δεν κάνουμε υπέρβαση; Με το νιόνιο στη Νέα Σμύρνη που πήρε το παιχνίδι έπαιξε καλύτερα από ό,τι παίξαμε εμείς με τη Λαμία; Με τον βάζελο και τον Άρη που έσωσε την παρτίδα στο τέλος με αβάντα; Αν εμείς είχαμε την ίδια αβάντα, με την ομάδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που έχουμε αυτή τη στιγμή που είναι σε κακό φεγγάρι, θα είμασταν πίσω από τη κορυφή όχι περισσότερους από 6 βαθμούς! Από την άλλη φυσικά να μην ξεχνιόμαστε, αβάντα έχουν και οι βόθροι, βλέπε Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, βλέπε Πανιώνιο που πήραν πέναλτι - φάντασμα, με ΟΦΗ που έγινε γαργάρα το πέναλτι ασχέτως αν το τελευταίο δεν καθόρισε το αποτέλεσμα.
Εννοειται με το σπαθι τους,δλδ ποιος επρεπε να ειναι πρωτος.
Παντως οχι αυτοι που εχουνε ομαδες παραμαγαζα..Οχι αυτοι που αντιγραφουνε τους γαβρους σε οτι και να εχουν κανει..
Οχι αυτοι που το var λειτουργει επιλεκτικα μονο και οταν τους συμφερει..Οχι αυτοι που ζηταγανε πρωταθλημα με μπουκες με οπλα..Μηπως θελεις να σου πω και την ομαδα???
Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε αυτό που πάει να φτιάξει ο Σαββίδης να μετεξελιχθεί σε αυτό που ζήσαμε 20 χρόνια. Αν δεν καθαρίσει τώρα εν τη γενέσει του, πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξει σε κάτι ανάλογο, ίσως όχι στην ίδια ένταση όμως κάτι που θα του μοιάζει πολύ. Θέλει προσοχή όμως η στάση που πρέπει να κρατήσουμε, πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο μέτωπο απέναντι στους βόθρους, να μαζέψουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου εναντίον της σαπίλας (της παλιάς και της νέας)!
ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚ ΠΩΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΌΘΡΟ ΤΩΝ ΟΡΚ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ....!!!ΘΕΛΑΝΕ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΈΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΉΡΥΓΜΑ ΑΥΤΟΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΎΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ,ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ.....
Και αυτοί τα ίδια κάνουν ... αλλά αυτά τα αίσχη που έχουν δει τα μάτια μας από του γαύρους ... θέλουν ακόμα πολύ κόπο αυτοί οι ΜΑΟ ΜΑΟ
Και αυτοί τα ίδια κάνουν ... αλλά αυτά τα αίσχη που έχουν δει τα μάτια μας από του γαύρους ... θέλουν ακόμα πολύ κόπο αυτοί οι ΜΑΟ ΜΑΟ
Είναι ξευτιλισμενοι οι γκέι αλλά Κίο πιατολας τιμητής των πάντων πάει πολύ βοθροι