Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Κέβιν Πάντερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας.
Εκεί, ο Αμερικανός γκαρντ θα συναντήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα, τον οποίο είχε προπονητή στην ΑΕΚ.
Τη φετινή σεζόν, ο 26χρονος Πάντερ έχει αγωνιστεί μόνο στα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία ματς της Euroleague με τον χρόνο του να μην ξεπερνά σε αυτές τις συμμετοχές τα 12 λεπτά.
Σε 11 εμφανίσεις έχει 6,8 πόντους με μόλις 33,7% στα σουτ και 1,9 ριμπάουντ σε 18:22 κατά μέσο όρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παιχταράς θα τον ήθελα πίσω στη Βασίλισσα να τα πετάει από παντού...... Πα πα πα πα Παντερ όπως πρόπερσι ;)
Πίσω από τον Λανγκφορντ σε εμάς, θα είχε ακόμα λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερος καν από τον Ρέι, που δυστυχώς δείχνει να μη χωράει στο ρόστερ μας.
Πάντερ , πάντα , από παντού,έλα ξανα στην ΑΕΚΑΡΑ να βρεις την υγειά σου!!!