Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κύπρος: Γυναίκα οδηγός τράκαρε με έξι περιπολικά, για να ξεφύγει από τον έλεγχο της τροχαίας

Τελικά, δεν τα κατάφερε

Συντρίμμια άφησε πίσω της μια 40χρονη οδηγός στην Κύπρο στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε χωριό έξω από τη Λεμεσό, όταν η τροχαία της έκανε σήμα να σταματήσει για έναν έλεγχο ρουτίνας.

Τότε, η γυναίκα ανέπτυξε ταχύτητα και αρχικά συγκρούστηκε με το περιπολικό. Ειδοποιήθηκαν αλλά περιπολικά και άρχισε καταδίωξη της στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Παφου.

Στη συνέχεια επιχειρώντας να βγει από τον αυτοκινητόδρομο συγκρούστηκε με ακόμα δύο περιπολικά που της έκοψαν τον δρόμο. Κατάφερε να διαφύγει και όταν έφτασε στην Πάφο έπεσε σε άλλο μπλόκο της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει και συγκρούστηκε με ακόμα τρία περιπολικά.

Τελικώς συνελήφθη και στη κατοχή της βρέθηκαν δύο στριφτά τσιγάρα με χασίς και 2.658 ευρω. Από τη καταδίωξη τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. Η 40χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ