Quantcast
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήραν φόρα…

Ξεκούραστοι και με πολύ καλή διάθεση, οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν το πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης, κάνοντας με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, αυτό που τους ζήτησε ο προπονητής τους Bίντεο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποστολή στο Ζέεφελντ, Κώστας Κετσετζόγλου

Μία αρκετά κουραστική αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική προπόνηση περίμενες τους «κιτρινόμαυρους» μία μέρα μετά το απογευματινό ρεπό που τους είχε δώσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δημιούργησε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε 4 στάδια, από τα οποία τα τρία είχαν τρέξιμο και το ένα ήταν με μπάλα. Η πρώτη από αυτές, περιελάμβανε άλματα με βάρη, η οποία όμως γινόταν στα όρια του καθενός. Μία αρκετά κουραστική και επίπονη άσκηση για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Εν συνεχεία τα βάρη έφυγαν και την θέση τους πήραν κάποια ειδικά λάστιχα. Εκεί οι παίκτες σχημάτιζαν δυάδες και δενόντουσαν μεταξύ τους. Σκοπός της άσκησης ήταν ο ένας να τραβάει και ο άλλος να κρατάει αντίσταση. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη άσκηση, ο Μπάγεβιτς κρατούσε ένα λάστιχο, σαν μαστίγιο... από το οποίο δεν γλίτωσαν οι Σωτήρης Κυργιάκος και Παναγιώτης Λαγός. Αυτό ήταν και το highlight της πρωινής προπόνησης, με τους δύο «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν στο στόχαστρο του προπονητή τους για μία ακόμα φορά (πάντα στα πλαίσια της πλάκας).

Και μετά από αυτό το επεισόδιο, ήρθε η ώρα για μία ακόμα πιο δύσκολη άσκηση. Αφού πρώτα προστέθηκαν 5 εμπόδια, οι παίκτες προσπαθούσαν να τα ξεπεράσουν με άλματα. Τα λεγόμενα «λαγουδάκια», ενώ μετά συνέχιζαν με τρέξιμο για τα επόμενα 10 μέτρα σε μία ανηφόρα που υπάρχει στο γήπεδο. Εκεί υπήρξε ένα μικρό μπέρδεμα, που όμως ξεπεράστηκε αρκετά γρήγορα. Όλες οι παραπάνω ασκήσεις έγιναν σε πολύ δυνατούς ρυθμούς και με πολύ μεγάλη ένταση, η οποία όμως φάνηκε ότι δεν χάλασε την διάθεση των παικτών, που διασκέδαζαν το πρόγραμμα καθ' όλη την διάρκεια του. Τελευταία και ίσως πιο επίπονη άσκηση, ήταν αυτή που είχε και μπάλα. Οι «κιτρινόμαυροι» χωρίστηκαν σε 4άδες και στο μισό γήπεδο, δούλεψαν σε τελειώματα φάσεων. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος καθώς δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι έπρεπε να αναπτυχθούν σωστά και να τελειώσουν την προσπάθεια, αλλά την μία φορά ήταν αναγκασμένοι να κάνουν σωστή και γρήγορη επιστροφή, ενώ την άλλη έπρεπε να κάνουν και δεύτερη συνεχόμενη επίθεση, στο ίδιο πάλι τέμπο, ανάλογα με το πότε το απαιτούσε το πρόγραμμα.

Μετά λοιπόν το πέρας των πρώτων 10 ημερών στην Αυστρία, οι ποδοσφαιριστές του Μπάγεβιτς φαίνεται ότι άρχισαν να ρολάρουν και να δείχνουν πιο φρέσκοι από όσο ήταν την πρώτη μέρα στο Ζέεφελντ. Στην σημερινή προπόνηση έδειξαν να εκτελούν τις ασκήσεις πολύ πιο σωστά από κάθε άλλη φορά, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στην τελευταία, με τις επιθέσεις να γίνονται όπως περίπου θέλει ο προπονητής τους. Βέβαια, ρόλο έπαιξε και το χθεσινό απογευματινό ρεπό, που έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να ξεκουραστεί, ωστόσο σίγουρα οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι τους ζητάει ο Μπάγεβιτς. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος, που κατά την ολοκλήρωση της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές αποχωρούσαν με χαμόγελα και όχι με σκυμμένα κεφάλια από την κούραση. Είναι σίγουρο ότι όταν εκτελείς τις ασκήσεις με επιτυχία, κουράζεσαι όλο και λιγότερο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ