Ενοχλημένος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή τη χθεσινή στάση στο Μετρό αλλά και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από κυβερνητικούς βουλευτές. Όπως υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τηλεφωνούσαν στη διεύθυνση του Μετρό για να μη γίνουν οι μεταθέσεις των εργαζομένων από τα γραφεία της εταιρείας στα εκδοτήρια (ταμεία) γιατί ήταν δικά τους παιδιά. Μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε, προκάλεσε τη Νέα Δημοκρατία αν θέλει να διαψεύσει τις πληροφορίες του. «Αν έχει συμβεί αυτό, θερμά θερμότατα συγχαρητήρια, πραγματικά δεν έχει σωσμό ο τόπος. Αν έχει γίνει και αυτό … η πηγή που μου το δίνει είναι έγκυρη. Αλλά -μου λέει-δεν μπορώ να το πω εγώ, πάρε και πές το εσύ… Επαναλαμβάνω πρώτα από όλα στα Μαξίμου, μετά στον κ. Καραμανλή τον υπουργό, σε όλους, ότι υπάρχουν λέει βουλευτές ΝΔ που τηλεφώνησαν στην διοίκηση να διαμαρτυρηθούν διότι η διοίκηση μεταθέτει το δικό μας παιδί, τον ΔΑΚίτη, τον νεοδημοκράτη, τον παίρνει από το γραφείο και τον πηγαίνει στο εκδοτήριο. Ντροπή και αίσχος. Παιδιά με συγχωρείτε ούτε μέχρι την γωνία δεν φτάνουμε!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πορτοσάλτε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καλά ρε προτοσαλτε, εσύ που ζείς, σε άλλη χώρα???? Εγώ θα έπεφτα από τα σύννεφα αν δεν έπερναν τηλέφωνο. Χρόνια και χρόνια τα ίδια Παντελάκη μου τα ϊδια Παντελή μου.
ΓΙΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Καλά ρε προτοσαλτε, εσύ που ζείς, σε άλλη χώρα???? Εγώ θα έπεφτα από τα σύννεφα αν δεν έπερναν τηλέφωνο. Χρόνια και χρόνια τα ίδια Παντελάκη μου τα ϊδια Παντελή μου.
ΓΙΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Τα είπε όλα ο άνθρωπος "Παιδιά με συγχωρείτε ούτε μέχρι την γωνία δεν φτάνουμε!". Ελλάδα η τελευταία και χειρώτερη σοβιετία στον πλανήτη γη!!!