Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στο ΕΣΚΑΝ ζητεί έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου πριν το ματς των δύο ομάδων την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.
Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν πρόθυμοι να καλύψουν το οικονομικό κόστος των ελέγχων, ενώ τονίζουν πως αν υπάρξει άρνηση από το ΕΣΚΑΝ «… επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».
Να θυμίσουμε πως αντίστοιχο αίτημα, με το σημερινό του Ολυμπιακού, είχε κάνει ο ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τελικά έγινε έλεγχος από το ΕΣΚΑΝ, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως οι συγκεκριμένοι έλεγχοι δεν γίνονται κατά παραγγελία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!