0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΕ Πανιώνιος: Εμείς δεν θα βάλουμε μπροστά δημάρχους

Για αλλοίωση αποτελέσματος κάνει λόγο η ομάδα της Νέας Σμύρνης

Σκληρή και καυστική ανακοίνωση βγήκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος, την Κυριακή μετά την ήττα από τον Βόλο, με ευθείες βολές κατά του Αχιλλέα Μπέου αλλά και για την διαιτησία, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Σήμερα στον Βόλο καταλάβαμε πως παίζεται το παιχνίδι. Θα έπρεπε κι εμείς να έχουμε φροντίσει όλη την εβδομάδα να απειλούμε με μηνύσεις τους διαιτητές και να δημιουργούμε κλίμα. Αλήθεια με ποια ποδοσφαιρική ιδιότητα βγαίνει ο Δήμαρχος της πόλης του Βόλου και απειλεί με μηνύσεις διαιτητές και συμβάλει στην δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων εν όψει μιας κρίσιμης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης;

Δεν θέλουμε όμως να πιστέψουμε ότι όλο αυτό είχε αποτέλεσμα και πληρώσαμε το γεγονός ότι σε προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου έγιναν λάθη τα οποία έπρεπε σήμερα να τα ρεφάρουν οι διαιτητές. Υποχρεωθήκαμε σε ήττα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και με μια ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα, που μας άφησε με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και προκάλεσε την αλλοίωση αποτελέσματος και παράλληλα που μας στερεί έναν βασικό μας παίκτη και μας αποδυναμώνει ενόψει του επόμενου αγώνα μας.

Εμείς όμως δεν θα βάλουμε μπροστά ούτε Δημάρχους, ούτε κανέναν. Μόνοι μας, ως διοίκηση, θα καταθέσουμε μηνύσεις στους διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος και μόνοι μας, κόντρα σε όλους και σε όλα θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ