Εκτός ελέγχου βγήκε ένας 18χρονος νεαρός, ο οποίος δικαζόταν σε δικαστήριο της Ρωσίας για τον φόνο της αδερφής του.
Ο νεαρός Λεονίντ Γκρέιζερ σε κάποιο σημείο της δίκης προσπάθησε να διαφύγει από το γυάλινο κουβούκλιο που βρισκόταν σκαρφαλώνοντας στο ταβάνι της δικαστικής αίθουσας! Οι αστυνομικοί επεμβαίνουν αμέσως χτυπώντας τον και προσπαθώντας να τον τραβήξουν προς τα κάτω. Δυσκολεύονται όμως καθώς εκείνος κρατά αντίσταση. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να τον κατεβάσουν, του βγάζουν το παντελόνι.
Τελικά, έρχονται ενισχύσεις και καταφέρνουν να τον σταματήσουν χρησιμοποιώντας τέιζερ.
Ο 18χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης ομολόγησε τον φόνο της 21χρονης αδερφής του, η οποία βρέθηκε νεκρή, χωρίς τα ρούχα της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο της το σώμα.
Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε στο διαμέρισμα όπου έμενε με τον αδερφό της. Ο Γκρέιζερ συνελήφθη κι αυτός γυμνός την ώρα που προσευχόταν.
Όπως αναφέρει η Dailymail που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, πριν φτάσει η αστυνομία στο σημείο του εγκλήματος, ο 18χρονος γδύθηκε και με το αίμα της αδερφής του ζωγράφισε σατανικά σύμβολα στο σώμα της και το κεφάλι του. Κατα τις ίδιες μαρτυρίες, ο δράστης ζητούσε να «ελευθερωθεί από τον σατανά».
«Ήταν απαραίτητο, έκανα ο,τι έπρεπε να κάνω, δεν μετανιώνω, είχα τέλειες σχέσεις μαζί της», είπε στο δικαστήριο όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο σκότωσε την αδερφή του.
Σύμφωνα με αναφορές, στο διαμέρισμα βρέθηκαν ναρκωτικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!