0 ΣΧΟΛΙΑ

Νίπτει τας χείρας της η ισπανική Ομοσπονδία για το Clasico

Αποποιείται την ευθύνη η Ομοσπονδία για ό,τι συμβεί

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας στη σύσκεψη που έλαβε χώρα για τα μέτρα ασφαλείας του clasico της 18ης Δεκεμβρίου, ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί και δεν θα λάβει μέριμνα για την ομαλή άφιξη των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο «Καμπ Νόου»! 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Partizado de Cope, η RFEF θα φροντίσει μονάχα για την ασφαλή παρουσία του διαιτητικού τιμ στο γήπεδο και από εκεί κι έπειτα δεν θα έχει καμία ευθύνη για οτιδήποτε άλλο! 

Αυτό, σημαίνει πως αν σημειωθεί απρόοπτο εκτός γηπέδου, στην άφιξη των ομάδων ή και εντός του «Καμπ Νόου» στις 18 του μηνός στο εξ αναβολής ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, δεν θα απασχολήσει καθόλου την Ομοσπονδία.

Παράλληλα, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων με πολιτική απόχρωση τις ώρες πριν από την πρώτη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού, σε περίπτωση που εμφανιστούν πανό με απαγορευμένο περιεχόμενο στις εξέδρες ή υπάρξει εισβολή στον αγωνιστικό χώρο για να σταλεί μήνυμα, θα υπάρξει άμεση διακοπή...


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ