Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ομόφωνη απόφαση για 45 χρόνια κάθειρξη στον Πάσσαρη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε 45 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε ομόφωνα τον Κώστα Πάσσαρη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθη το 2000 και πέντε ληστείες, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

Ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στην πλατεία Αμερικής το 2000. Το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε, παραγράφηκε, γιατί αφορούσε σε λεία μικρότερη των 120.000 ευρώ και με το νέο ποινικό κώδικα έχει μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της δίκης, αναμένεται σήμερα Τετάρτη να ξεκινήσει το Εφετείο για τις τέσσερις δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ο διαβόητος κακοποιός, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Πηγή: skai.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ