3 ΣΧΟΛΙΑ

Δούλεψε στα βασικά και στην αλληλοκάλυψη ο Καρέρα

Πού επικεντρώθηκε ο προπονητής στα δυο γκρουπ (αμυντικοί – επιθετικοί) που προπόνησε χθες στα Σπάτα

Σε δυο γκρουπ χωρίστηκαν και προπονήθηκαν (με μία ώρα διαφορά το καθένα) χθες οι παίκτες της ΑΕΚ. Στις 10 το πρωί δούλεψαν οι αμυντικοί (τα τέσσερα στόπερ και τα τέσσερα πλάγια μπακ) και στις 11 οι μέσοι, οι μεσοεπιθετικοί και οι φορ. Ο Μάσιμο Καρέρα πάει στη… λογική της αρχής: δουλεύει πάνω στα βασικά. Κύριο χαρακτηριστικό που θέλει να βάλει στην ΑΕΚ είναι η σωστή αλληλοκάλυψη σε όλες τις γραμμές. Δούλεψε πάνω σε αυτό το κομμάτι ιδιαίτερα τόσο με τους αμυντικούς όσο και με τους επιθετικούς. Ζητούσε μυαλό και σωστά τρεξίματα μέσα στο γήπεδο και κυρίως να μην αφήνει χώρους η ομάδα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βρει χώρο να χτυπήσει. Στο επιθετικό κομμάτι επίσης δουλεύτηκε η κυκλοφορία της μπάλας τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα, δίνοντας φυσικά βάση στα σωστά τελειώματα. Και σε αυτό το κομμάτι ζητούσε οι παίκτες να παίζουν κοντά ο ένας με τον άλλον, ώστε να υπάρχουν συνεργασίες και στηρίγματα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
R21_AEK - 11/12/2019 17:59

Το Σαββατο θα εχουμε ενα καθαρο διπλο μεσα στην Ξανθη με τον Καρερα οι παιχτες θα δειξουν χαρακτηρα γιατι πλεον δεν εχει χαβαλε.

pa46nos - 11/12/2019 12:17

Β+Α=ΒΑ

Σ+Ι=ΣΙ

Κ+Ο=ΚΟ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΑΒΈΣ ΜΑΖΙ= ΒΑΣΙΚΟ... Συνέχεια

Π+Ο=ΠΟ

Δ+Ο=ΔΟ

Σ+Φ+Α+Ι=ΣΦΑΙ

Ρ+Ο=ΡΟ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΛΑΒΕΣ ΜΑΖΙ= ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΊ = ΒΑΣΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Αυτό που είχαν ξεχάσει να παίζουν τα παιδιά... Επιτέλους.

AEKARAG21_kostis - 11/12/2019 11:23

ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ....ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΑΟΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ...ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΤΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ