1 ΣΧΟΛΙΑ

Σπουδαία τιμή και βράβευση για την ΑΕΚ στη γιορτή του ΠΣΑΤ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ και Ολυμπιακός, παρέλαβαν στη γιορτή του ΠΣΑΤ το βραβείο Fair Play για την κοινή πρωτοβουλία στο πρόσφατο ντέρμπι, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις ομάδες η Μυρτώ και η Τόνια, δύο κοπέλες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ζωής - «Οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ μου επέβαλλαν να συνεργαστώ για αυτό που είδατε», τόνισε ο Ανδρέας Δημάτος

Ένα σπουδαίο και ανεκτίμητο βραβείο παρέλαβε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ (από κοινού με τον Ολυμπιακό), κατά τη διάρκεια της γιορτής του ΠΣΑΤ που πραγματοποιήθηκε στοΜέγαρο Μουσικής. Συγκεκριμένα, η Ένωση μαζί με τον Ολυμπιακό τιμήθηκαν με το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι», για την κοινήδράση και πρωτοβουλίαστο πρόσφατο ντέρμπι του Καραϊσκάκης, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις ομάδες η Μυρτώ και η Τόνια, δύο κοπέλες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ζωής. Το βραβείο παρέλαβε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος, που εξήγησε πως οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας που εκπροσωπεί, του επέβαλαν να συνεργαστεί για την κίνηση αυτή.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Ανδρέα Δημάτου στη βράβευση της ΠΑΕ ΑΕΚ για Μυρτώ και Τόνια στη γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΤ:

Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της ελληνικής Δημοκρατίας, αξιότιμοι υπουργοί, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΤ, αγαπητοί συνάδελφοι.

Καταρχήν να συγχαρούμε όσους θα βραβευτούν σήμερα εδώ, γιατί η σημερινή γιορτή ανήκει στους κορυφαίους της χρονιάς, όχι σε εμάς τους δημοσιογραφους

Αυτό το βραβείο δεν ανήκει φυσικά ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον Νίκο, ούτε σε εμενα αλλά σε αυτές τις δυο κοπέλες που αποτελούν με τον αγώνα τους έμπνευση ζωής. Όσοι αυτή τη ζωή έχουμε περάσει βιώματα τέτοια μπορούμε να το καταλάβουμε

Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Νίκο Γαβαλα γιατί η πρωτοβουλία ήταν δική του . Οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ μου επέβαλλαν να συνεργαστώ για αυτό που είδατε.

Όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά Ζούμε καθημερινά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που σε φθείρει αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε οτι έχουμε πολλές ανάλογες υποχρεώσεις.

Σήμερα βραβευόμαστε για το αυτονόητο.

Πρέπει να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο, να καταλάβουμε ότι είμαστε εδώ για να το υπηρετούμε και να μην πιστέψουμε ποτέ ότι είμαστε πάνω από το ποδόσφαιρο και από τις ομάδες και να θυμόμαστε ότι παραμένουμε δημοσιογράφοι με την κανονική έννοια του όρου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEK_GT_78 - 9/12/2019 23:15

Ημουν μεσα και ο Δηματος, εντελως αντικειμενικα, μιλησε πολυ ωραια και πιο ανετα και "ζεστα" απο ολους, το χει και λογο επαγγελματος.

ΕΠΟΜΕΝΟ