0 ΣΧΟΛΙΑ

Τζόρτζεβιτς: Πιέζει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επιδικασμένα 350.000 ευρώ

Ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ζητά χρήματα που έχει επιδικάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο για το "διαζύγιο" με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ποσό που φτάνει τις 350.000€.

Ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς είχε δικαιωθεί από την FIBA για τις 350.000 ευρώ που έπρεπε να του δώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, δεν έχει εισπράξει ακόμα τα λεφτά, που εκδίκασε το διαιτητικό δικαστήριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης. Έτσι, ο σέρβος τεχνικός άρχισε από την πλευρά του να  πιέζει τους πράσινους για να πάρει τα δεδουλευμένα του, αλλά και των συνεργατών του, εφόσον υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του διακστηρίου. 

Η FIBA είναι ενήμερη για το γεγονός, κι έχει δώσει προθεσμία στο Παναθηναϊκό μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου για να τοποθετηθεί επισήμως για το θέμα.

Θυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι του 2015 τη σύναψη διετούς συμφωνίας με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, στις 19 Απριλίου 2016 όμως επισημοποίησε το "διαζύγιο" με τον προπονητή της, μετά τον αποκλεισμό -με "σκούπα"- από το Final Four του Βερολίνου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ