Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, χωρίς πάθος. Τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους σε καταστάσεις ένας εναντίον εντός, μετά από επιθετικά ριμπάουντ.. Έπρεπε να δούμε το πλάνο μας στην επίθεση. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό πως κάποιοι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Γιαννόπουλος και ο Μαυροειδής που άλλαξαν τον ρυθμό. Πέτυχαν κάποια κρίσιμα καλάθια και τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 3 πόντων.
Ήταν μεγάλη μάχη στο δεύτερο μέρος κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Για εμάς ήταν σημαντικό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εστιάσουμε στον δεύτερο γύρο».
Για την τελευταία φάση: «Είχαμε 3 φάουλ να δώσουμε. Προετοιμαστήκαμε ώστε να δώσουμε τα φάουλ αυτά αν χρειαστεί. Ο Ρότεν έκανε λάθος και ήθελε να πάρει φάουλ και μας έδωσε τη μπάλα».
Για τον Μάριο Τσάλμερς: «Η αλήθεια είναι πως ο Μάριο προσπαθεί σκληρά από την πρώτη μέρα που είναι στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο για εκείνον να παίζει μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα και να κατανοήσει το παιχνίδι και να βρει ρυθμό. Προσπαθεί σκληρά, είχε καλές στιγμές σήμερα και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν».
Για την ατμόσφαιρα: «Ο κόσμος δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα, όπως στην Ελλάδα. Ώθησαν την ομάδα τους να είναι πιο ανταγωνιστική. Είναι πραγματικά ωραίο να παίζεις κόντρα σε τέτοιο κόσμο»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θέλει λίγο αυτοπεποίθηση ο Μαυροειδης. Παίρνει μπάλες κάτω απο το καλάθι και δεν τελειώνει τις φάσεις. δείχνει να φοβάτε. Μπράβο στην ομάδα και στον κοουτς.
Δύσκολη νίκη σε δύσκολη έδρα κόντρα σε καλή ομάδα. Παραμένουμε πρώτοι στο τέλος του πρώτου γύρου σε έναν δύσκολο ομιλο, σε μια διοργάνωση που το επίπεδο της είναι πολύ καλό.
Για τον αγώνα, αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο στο μέσο του πρώτου ημιχρόνου όπου κάναμε πολλά λάθη, η ομάδα έπαιξε σωστά. Θετικό ότι μειώσαμε γρήγορα την διαφορά των 13 πόντων, αλλά ακόμα θετικότερο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι σήμερα είχαν σημαντική συνεισφορά και Γιαννόπουλος, Μαυροειδης.
Από την αρχή της χρονιάς είχαμε επισημάνει ότι το όπλο της ομάδας θα είναι η θέση 4. Γιάνκοβιτς και Μασιουλις ανοίγουν ωραία την άμυνα με το σουτ τους και βοηθάνε και στην άμυνα, ο Λίνος όμως ενώ στην άμυνα είναι καλός στην επίθεση πρέπει να ανέβει. Αν ανέβει και αυτός και μειραζονται την θέση από 10-15 λεπτά θα έχουμε και πόντους στην επίθεση και άμυνα χωρίς το άγχος των φάουλ ειδικά για τον Γιάνκοβιτς που λόγω ύψους παίζει κυρίως με παρτενέρ στους ψηλούς τον Κακλαμανάκη και τον Μαυροειδή.
Ο κόουτς φάνηκε διαβασμενος, η διαφορά χάθηκε από προσωπικά λάθη κυρίως των Τσαλμερς και Γκίκα, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι είχε πλανο. Μου άρεσε πολύ η τελευταία μας επίθεση. Πιο σίγουρο καλάθι από καρφωμα δεν υπάρχει τέτοια ώρα. Λειτουργήσαμε και πολύ καλά στην πίεση Λαγκφορτ, δεν εκβίασε σουτ και βρίσκαμε με έξτρα πάσα τον αμαρκαριστο παίχτη πολλές φορές.
Γιάνκοβιτς μου αρέσει πολύ, ο Ρέι είναι από τραυματισμό και πρέπει να ανέβει. Οι δύο κολλητές σούπερ ασίστ έδειξαν ότι μπάσκετ ξέρει πολύ. Η ομάδα είναι αρκετά πλήρης. Όλες οι ομάδες έχουν και μειονεκτήματα. Ήδη έχουμε έναν ξένο παραπάνω και έξω και τον Βλάντο, Τολιοπουλο. Για μένα, το ρόστερ δεν θέλει αλλαγή, διαλέγουμε έναν από Ρέι ή Τσαλμερς και συνεχίζουμε.
Όποιος διαφωνεί μπορεί να γράψει και ποιους 2 ξένους θα άφηνε να φύγουν
(Έναν που θα άλλαζε και έναν που έχουμε παραπάνω)
Κόουτς έχεις βελτιώσει κάποια πράγματα στην ομάδα όμως κάνεις και σοβαρά λάθη. Ο Μήτσος καλός, χρυσός αλλά δεν ειναι για αυτό το επίπεδο πλέον. Δεν μπορεί να ακολουθήσει και το ξέρει και ο ίδιος. Τον Γιαννόπουλο τον ξεχασες στον πάγκο και τον έβαλες στο 2.38 πριν το τέλος. Οκ, εκανε 3 φαουλ και καταλαβαινω να τον προφυλαξεις στην 3η περιοδο αλλα φαινόταν ότι είναι σε καλη βραδιά και έπρεπε να ειναι μεσα τουλάχιστον απο το 33-34 και έπειτα. Θα πρότεινα αλλαγή Κακλαμανακη και Μαυροειδη με 1... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυνατο και κυριως σκορερ 5αρι και θα εδινα λίγο ακομη χρόνο στον Τσαλμερς για να δείξει αν μπορεί να επιστρέψει έστω στο 50% που ηταν. Αν οχι, θελουμε και εκει ενα κλασικο ασσο.
Μπραβο κοουτς