Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επίσημη καταγγελία του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η ομάδα του Πειραιά προσέφυγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις, από τον σταθμό OPEN, ιδιοκτησίας Μαρινάκη, για εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη που έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην ΕΕΑ.

Με την καταγγελία, η πειραϊκή ΠΑΕ ζητάει αφενός μεν την πλήρη διερεύνησή της, αφετέρου δε την επιβολή κυρώσεων που προβλέπονται.

Στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκε η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, και ο διευθύνων σύμβουλος, Τάκης Αγραφιώτης. Οι δύο παράγοντες του Ολυμπιακού μαζί με τον δικηγόρο της ΠΑΕ προσκόμισαν όλα τα στοιχεία του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE (συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη) και ζητούν τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος.
Αξίζει να σημειωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδριάζει κάθε Πέμπτη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα ασχοληθεί αύριο ή στην επόμενη συνεδρίαση (στις 12/12).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ