Αναζήτηση προπονητή, πράξη... δεύτερη!
Η Γουότφορντ προχώρησε σε νέα απόλυση προπονητή, καθώς μετά τον Χάβι Γκράθια, παρελθόν αποτελεί και ο Κίκε Σάντσες Φλόρεθ μετά την ήττα της ομάδας του από τη Σαουθάμπτον.
Στον Ισπανό χρεώνεται το γεγονός ότι στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της ομάδας δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κακή εικόνα, οπότε ολοκληρώθηκε άδοξα η δεύτερη θητεία του.
Πλέον, οι «σφήκες» αναζητούν τον τρίτο προπονητή πριν καν ολοκληρωθεί το 2019 και φαβορί σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι ο Κρις Χιούτον.
Ο 60χρονος ήταν την περσινή σεζόν στην Μπράιτον και παρά το γεγονός ότι εξασφάλισε την παραμονή της ομάδας του στην Premier League αποχώρησε, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
