Αισιόδοξοι πως η Τουρκία θα παρουσιαστεί καλή στο προολυμπιακό τουρνουά εμφανίστηκαν οι Χέντο Τούρκογλου και Ουφούκ Σαρίτσα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχουμε ένα γκρουπ νέων και ταλαντούχων παικτών και δεν αμφιβάλλω πως θα κάνουν την χώρα μας περήφανη», δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ουφούκ Σαρίτσα, είπε με την σειρά του: «Η πρόκριση στο Τόκιο είναι ο μεγάλος μας στόχος. Θα πρέπει να είμαστε η καλύτερη ομάδα μεταξύ των έξι στην Βικτόρια. Η πρόκληση είναι μεγάλη και πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
