Με μια σημαντική απουσία θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε η Χίμκι, καθώς ο Αλεξέι Σβεντ δεν θα ενισχύσει την ομάδα του, λόγω τραυματισμού στη μέση, όμως ο Ρίμας Κουρτινάιτις θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Γιάνις Τίμα.
Ο Αλεξέι Σβεντ τέθηκε νοκ άουτ με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, στερώντας μια πολύ σημαντική λύση στην περιφέρεια.
Από την άλλη, ο Γιάνις Τίμα φώναξε παρών για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα. Ο Λετονός φόργουορντ επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!