Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έκαναν ταξίδι 56 ωρών για να δουν τη Γιουνάιτεντ

Παράδειγμα πίστης στην ομάδα τους


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ξεκινώντας με το τρένο από τη Μόσχα, τρεις οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκαν περίπου τρεις μέρες για να φτάσουν στο Καζακστάν και να παρακολουθήσουν το ματς της Πέμπτης με την Αστάνα!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League κι αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο ματς της Πέμπτης, τότε θα εξασφαλίσουν και την πρωτιά στον όμιλό τους, με την Άλκμααρ ν' ακολουθεί και να κοντράρεται με την Παρτιζάν.

Τρεις οπαδοί της Γιουνάιτεντ θέλησαν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία που είναι... once in a lifetime. Πήραν τον Υπερσιβηρικό και ταξίδεψαν 56 ώρες με το τρένο για να φτάσουν από τη Μόσχα στο Καζακστάν και να βρεθούν στο πλάι της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ