Η ΚΕΔ όρισε τον Αναστάσιο Παπαπέτρου, του συνδέσμου Αθηνών, για να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, το Σάββατο (19:30) στο Ηράκλειο, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Πετρόπουλος από την Αρκαδία, δεύτερος ο Τζιώτζιος από τη Θράκη και τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας.
Στο VAR θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθό τον Γιώργο Χριστάκογλου από τη Χαλκιδική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Χειρότερη ομάδα κορακιων δεν γινόταν! Το "πρόβατο επί σφαγή" χάνει το νόημα του!
εισαι εκτος εξελιξεων...
ο Πάπα ειναι πχιά.....δικο μας παιδι....
ΦΙΛΕ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
Ζαχαριάδη VAR... Χμμμμ...
Με ή χωρίς εμφάνιση μπαογκ....